- This topic has 2 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 11 חודשים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › 9 ימים באלסקה
הי נטע.בחרנו במסלול הקלאסי,עם נגיעה במסלול הקליל.אנחנו מתלבטים באם לעלות לפיירבנקס או לחתוך ישר לשמורת רינגל סט.אליאס. למרות שאת נוסעת בכביש דנאלי,אנחנו מתקשים להשיג רכב שכור לשם. האם את מכירה חברות שישכירו רכב ,או לחילופין האם לא עדיף פשוט לנסוע לגלןאלן דרך כביש 1?
בנוסף,ראינו שמולדז לוויטיאר לוקח זמן דומה גם במעבורת וגם דרך אנקוראז ( כ-7 שעות) ,לאור העובדה שאנחנו עושים אח"כ קרוז מוויטיאר לוונקובר האם לא עדיף לוותר על המעבורת?
מה דעתך על השעטנז שיצרנו משני המסלולים שלך:
אנקוראז-דנלי-דנלי-גלןאלן/ציטינה-ואלדז (לאחר סיור מוסק ברינגל סט.אליאס)-וויטיאר-סיווארד-הומר-וויטיאר ( העלייה לקרוז)
תודה מראש
הי
אין טעם לנסוע לפיירבנקס לדעתי. לגבי כביש דנאלי – זה כביש ראשי לכל דבר. נכון שהוא כביש כורכר אבל רבים מכבישי אלסקה עם כורכר. אני חושבת שאפשר לקחת סיכון ולנסוע בו עם רכב שכור (אבל זו כמובן החלטה אישית)… אפשר לשכור רכב 4 על 4 ואז בד"כ יהיה אישור ברור של חברת ההשכרה לנסוע בכביש זה. שימו לב שלרנגל סנט אליאס לעומת זאת אי אפשר להגיע בשום מקרה עם רכב רגיל – צריך רכב 4 על 4. אם אתם לא רוצים לנסוע בכביש דנאלי מציעה לנסוע בכביש 1. לגבי המעבורת – כמובן שיותר מהנה לנסוע עם המעבורת וזה גם חוסך נסיעה. לדעתי ההחלטה צריכה להיות כספית – שכן השיט במעבורת לא זול. לגבי המסלול שלכם – הוא נראה בסדר גמור.
תהנו! נטע
הי
אני לא בטוחה שאפשר להחזיר בוויטייר.
יש רכבות מאנקורג' לוויטייר (אתה יכול לעשות חיפוש און ליין). אני יודעת שלחברת הקרוז יש הסעה או סידור עם הרכבת שהיא יכולה לארגן לכם. מלונות וודאי שכדאי להזמין מראש וכנ"ל את כל הפעילויות (שיט, מעבורת, טיסה לרנגל והכל ללא יוצא מן הכלל). אם אתם מבקרים בדנאלי חובה להזמין בהקדם את נסיעת האוטובוס לשמורה. ספר הקופונים לדעתי די מיותר. הוא מקנה הנחה אבל בשביל שהוא ישתלם צריך לצאת להמון פעילויות ובחברות ספציפיות. לפני שאתם רוכשים בדקו האם זה משתלם לפעילויות בהם אתם מעוניינים.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת