שלד מסלול באלסקה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #19386 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

טע שלום,
    בעקבות הצעתך הנה השלד למסלול שלנו:
    יום 1 – קבלת הקרוון ויציאה לכיוון חצי האי קינאי – 3 ימים.
    יום 4 – חזרה לאנקוראג – חגיגות יום העצמאות (4.7)
    יום5 – עולים לטאלקיטנה לטיסה מעל הר מק קינלי,
    יום 6-7 – פארק דנאלי,
    יום 8-10- פאירבנקס והסביבה,
    יום 11- טוק וציקן אם יש שם דרך מעבר פתוחה.
    יום 12-13 – דוסון סיטי וויטהורס
    יום 14-15 – היינס ללא סקגווי
    יום 16-19 -הינס – וולדז
    יום 20 – שייט ולדז – ויטיאר – פורטג גליישיאר – אנקורג.
    יום 21 – החזרת הקרוון וטיסה הביתה.
    מה דעתך על השלד שלנו? (רק עצמות בלי בשר)
    בברכה,
    אריה ורעיה

#19387 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם תפרטי ביתר פירוט בדיוק מה עושים כל יום והיכן לנים יהיה לי קל יותר לסייע. מאוד קשה לי לסייע באופן שזה כתוב. לא ברור לי למשל מהלוז הזה מתי מתבצעות הנסיעות. למשל – מתי מתבצעת הנסיעה הארוכה להיינס? בנוסף לא ברור לי מה כוונתם לעשות בפיירבנקס והסביבה..? אני בכלל הייתי הופכת את הסדר ודוחה את חצי האי קינאי לסוף. זה יחוסך הרבה נסיעות. מבינה שאתם רוצים להיות ב-4/7 באנקורג אבל לדעתי אפשר לוותר. ודבר אחרון – הייתי מוותרת בכל על אזור פיירבנקס ונוסעת לטוק דרך כביש דנאלי שהוא יפהפה (הרבה יותר יפה מאזור פיירבנקס).
    נטע

#19417 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בספר שלי וכן בתוכניות הטיול הנמכרות באתר יש שפע הצעות לדברים לעשות בהיינס. לגבי מסלול מפיירבנקס להיינס ומשם לוואלדז. הנסיעה מפיירבנקס להיינס דרך top of the world תארך אני מניחה כארבעה ימים (הייתי מציעה לנסוע דווקא לסקגווי ומשם לקחת מעבורת להיינס וזאת כדי לא לנסוע הלוך חזור באותה דרך). בהמשך אפשר לשהות יומיים-שלושה בהיינס. הדרך חזרה לוואלדז תארך עוד יומיים-שלושה. יש פירוט של הנסיעות בספר שלי.
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%9C%D7%A1%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־Reply #19387 in שלד מסלול באלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0