- This topic has 4 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 9 חודשים by .
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › שילוב בין המסלול האדום והכתום
נטע שלום, אנחנו משפחה + 3 מתבגרים, מתכננים לבקר בארצות הברית בחודש ספטמבר ל 16 יום, ונעזרים רבות בספר שלך. בעיקרון מתכננים לעשות את המסלול הכתום אבל גם רוצים להגיע לוושינגטון והאיימיש וכו'. איך היית ממליצה לנו לשלב בין המסלולים? על מה לוותר ואיפה לחבר ביניהם?
הי
אורכו של המסלול הכתום (בספר ארה"ב צפון מזרח) 11 יום (כולל בתוכם 4 ימים בניו יורק). אתם יכולים לנסוע מאיתקה דרך האמיש לוושינגטון ביום אחד, לבלות עוד יומיים-שלושה בוושינגטון, ולנסוע מוושינגטון דוך חזרה לניו יורק, או – אם יוותר זמן לנסוע לניו יורק דרך בולטימור, אנאפוליס או חופי הים של ניו ג'רזי כפי שמתואר במסלול האדום.
נטע
הי
אני לא מכירה את כל ה-6 flags אבל כל אלה שאני הייתי בהם היו מצויינים. אני מציעה שתבחרו על פי תוכנית הטיול. אני מבינה שהפארק שליד וושינגטון מסתדר לכם טוב עם המסלול ולגביו אני יכולה לומר שהייתי בו לא מזמן (לפני פחות משנה) והוא מצויין. קחו בחשבון שבספטמבר רוב הפארקים פתחוחים רק בסופ"ש.
נטע
הי
אני מאוד ממליצה להוסיף את ההרים הלבנים. זה בהחלט מצדיק את ההארכה. מבחינת נסיעה קשה לי לומר לך כך על רגל אחת בדיוק כמה זה מאריך אבל זה לא מאריך המון.
נטע
הי
ה-13.9 מאוד עמוס. לא ריאלי. וגם לא הגיוני שב-14 בעצם נוסעים אחורה (מזרחה) מלייק פלסיד. הייתי לנה ב-13.9 בדרך לברלינגטון (למשל מונפלייר).
14.9 ביום הזה אפשר לבקר במפעל הגלידה, לחצות את אגם שמפליין ולבקר באוסבל צאסם, ללון בלייק פלסיד.
15.9 ביום הזה אפשר לנסוע לניאגרה, עם או בלי מעבר לאלף האיים (אני הייתי מוותרת כי המסלול מאוד עמוס וביקור במקום זה מאריך את הנסיעה).
17.9 זה יום שלם עמוס של נסיעה (7.5 שעות נסיעה נטו), לא מאמינה שתספיקו גם לטייל ביום זה.
18.9 הטורמוביל כבר לא עובד. יש קרוניות אחרות שפועלות.
סה"כ המסלול עמוס למדיי. בהרים הלבנים יש ממש מעט מדי זמן לדעתי.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת