שילוב בין המסלול האדום והכתום

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שילוב בין המסלול האדום והכתום

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10978 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום, אנחנו משפחה + 3 מתבגרים, מתכננים לבקר בארצות הברית בחודש ספטמבר ל 16 יום, ונעזרים רבות בספר שלך. בעיקרון מתכננים לעשות את המסלול הכתום אבל גם רוצים להגיע לוושינגטון והאיימיש וכו'. איך היית ממליצה לנו לשלב בין המסלולים? על מה לוותר ואיפה לחבר ביניהם?

#10998 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אורכו של המסלול הכתום (בספר ארה"ב צפון מזרח) 11 יום (כולל בתוכם 4 ימים בניו יורק). אתם יכולים לנסוע מאיתקה דרך האמיש לוושינגטון ביום אחד, לבלות עוד יומיים-שלושה בוושינגטון, ולנסוע מוושינגטון דוך חזרה לניו יורק, או – אם יוותר זמן לנסוע לניו יורק דרך בולטימור, אנאפוליס או חופי הים של ניו ג'רזי כפי שמתואר במסלול האדום.
    נטע

#11030 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מכירה את כל ה-6 flags אבל כל אלה שאני הייתי בהם היו מצויינים. אני מציעה שתבחרו על פי תוכנית הטיול. אני מבינה שהפארק שליד וושינגטון מסתדר לכם טוב עם המסלול ולגביו אני יכולה לומר שהייתי בו לא מזמן (לפני פחות משנה) והוא מצויין. קחו בחשבון שבספטמבר רוב הפארקים פתחוחים רק בסופ"ש.
    נטע

#11160 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מאוד ממליצה להוסיף את ההרים הלבנים. זה בהחלט מצדיק את ההארכה. מבחינת נסיעה קשה לי לומר לך כך על רגל אחת בדיוק כמה זה מאריך אבל זה לא מאריך המון.
    נטע

#11214 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ה-13.9 מאוד עמוס. לא ריאלי. וגם לא הגיוני שב-14 בעצם נוסעים אחורה (מזרחה) מלייק פלסיד. הייתי לנה ב-13.9 בדרך לברלינגטון (למשל מונפלייר).
    14.9 ביום הזה אפשר לבקר במפעל הגלידה, לחצות את אגם שמפליין ולבקר באוסבל צאסם, ללון בלייק פלסיד.
    15.9 ביום הזה אפשר לנסוע לניאגרה, עם או בלי מעבר לאלף האיים (אני הייתי מוותרת כי המסלול מאוד עמוס וביקור במקום זה מאריך את הנסיעה).
    17.9 זה יום שלם עמוס של נסיעה (7.5 שעות נסיעה נטו), לא מאמינה שתספיקו גם לטייל ביום זה.
    18.9 הטורמוביל כבר לא עובד. יש קרוניות אחרות שפועלות.
    סה"כ המסלול עמוס למדיי. בהרים הלבנים יש ממש מעט מדי זמן לדעתי.
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־שילוב בין המסלול האדום והכתום
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0