שייט לויתנים

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #63819 הגב
    אורי
    אורח

נטע שלום,
    1.אני ומשפחתי נישן במונטריי ב21/7 וחשבנו ללכת למחרת בבוקר לשייט לויתנים האם יש מה לראות בתקופה זו?

2.האם יש מה ללכת לpiedras blancas בתקופה זו?

3.ראיתי שכתבת שצריך לקנות כרטיסים מראש ליוניברסל בלוס אנגלס אך לא ראיתי אזכור לזה באתר שלהם

4.לאחר לוס אנג'לס אנו טסים לסולט לייק סיטי ב25/7 בבוקר לילוסטון וחוזרים ב29/7 בצהריים לווגאס בחמישי שישי שבת
    29/7-31/7 נהייה בווגאס וביום רביעי 04/08 ב11 בבוקר אנו טסים חזרה כך שישי לנו שלשה ימים לטייל חשבנו לנסוע במוצ"ש ללוס אנג'לס ולהיות יומיים בסן דיאגו ויום אחד בלוס אנג'לס אשמח לשמוע את דעתך על כך והאם יש לך רעיון יותר טוב

אני רק רוצה לומר באופן כללי תודה רבה רבה לך על כל העבודה שאת עושה אני משתמש באתר ובספר והם פשוט נפלאים !!!!

#63827 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. זו לא עונה של נדידה אבל גם בקיץ יש סיכוי לראות לווייתנים רבים, כולל לוויתנים כחולים. כדאי לצאת רק ביום של ים שקט – כדאי לברר מה ראו בימים הקודמים.
    2. כן – יש מה לראות ואם אתם במילא במורו ביי זה קרוב. זה לא עונה במיוחד מעניינית אבל תמיד יש מה לראות.
    3. למיטב ידיעתי הם מגבילים את מספר הנכנסים ביום אז כדאי להזמין. זה כמובן דברים שכל הזמן משתנים ושאין לי נסיון לגביהם כי הכל קשור לקורונה.
    4. לא מספיק הבנתי את המסלול כדי לענות (וכן לא יודעת מי המטיילים). האם חובה להיות בווגאס בסופש? כי אפשר לשלב את זאיון וברייס בדרך מילוסטון לווגאס
    נטע

#63831 הגב
    אורי
    אורח

קודם כל תודה רבה נטע על התשובה

1.הייתי שמח לדעת האם צריך להזמין תור מראש לשייט לוייתנים או שניתן להגיע ולקבוע במקום

2.המסלול הוא:

20/7 נחיתה בסן פרנסיסקו טיול בעיר
    21/7 נסיעה עד מונטריי
    22/7 ממונטריי למורו ביי
    23/7 ממורו ביי ללוס אנגלס סופ"ש בלוס אנגלס
    24/7 שבת
    25/7 טיסה על הבוקר מלוס אנגלס לסולט לייק סיטי, נסיעה לגרנד טייטן וטיול שם
    26/7 ילוסטון
    27/7 ילוסטון
    28/7 ילוסטון
    29/7 חזרה לסולט לייק סיטי וטיסה ב15:00 ללאס וגאס טיול בעיר
    30/7 טיול בלאס וגאס
    31/7 שבת בלאס וגאס
    01/08 ??
    02/08 ??
    03/08 יוניברסל
    04/08 טיסה מלוס אנגלס לארץ חזרה

אנחנו זוג הורים בני 50 בחור בן 22 ונערה בת 17

אנחנו מתלבטים מה לעשות בראשון ושני 1/2-2/2
    חשבנו לנסוע לסן דייגו לראות את הספארי ועוד' השאלה אם זה שווה ואם כן מה עדיף הגן חיות או הספארי

ואם יש לך רעיון אחר נשמח לשמוע

על פארק ציון וברייס חשבנו לוותר כי הסיבה שמלכתחילה לא עשינו מסלול מעגלי כולל הגרנד קניון ברייס וציון
    זה כי נורא חם שם ולהורים זה פחות התאים לכן נסענו במקום לילוסטון שיותר נעים שם !!!

#63830 הגב
    אורי
    אורח

קודם כל תודה רבה נטע על התשובה

1.הייתי שמח לדעת האם צריך להזמין תור מראש לשייט לוייתנים או שניתן להגיע ולקבוע במקום

2.המסלול הוא:

20/7 נחיתה בסן פרנסיסקו טיול בעיר
    21/7 נסיעה עד מונטריי
    22/7 ממונטריי למורו ביי
    23/7 ממורו ביי ללוס אנגלס סופ"ש בלוס אנגלס
    24/7 שבת
    25/7 טיסה על הבוקר מלוס אנגלס לסולט לייק סיטי, נסיעה לגרנד טייטן וטיול שם
    26/7 ילוסטון
    27/7 ילוסטון
    28/7 ילוסטון
    29/7 חזרה לסולט לייק סיטי וטיסה ב15:00 ללאס וגאס טיול בעיר
    30/7 טיול בלאס וגאס
    31/7 שבת בלאס וגאס
    01/08 ??
    02/08 ??
    03/08 יוניברסל
    04/08 טיסה מלוס אנגלס לארץ חזרה

אנחנו זוג הורים בני 50 בחור בן 22 ונערה בת 17

אנחנו מתלבטים מה לעשות בראשון ושני 1/2-2/2
    חשבנו לנסוע לסן דייגו לראות את הספארי ועוד' השאלה אם זה שווה ואם כן מה עדיף הגן חיות או הספארי

ואם יש לך רעיון אחר נשמח לשמוע

על פארק ציון וברייס חשבנו לוותר כי הסיבה שמלכתחילה לא עשינו מסלול מעגלי כולל הגרנד קניון ברייס וציון
    זה כי נורא חם שם ולהורים זה פחות התאים לכן נסענו במקום לילוסטון שיותר נעים שם !!!

#63849 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    על המסלול עניתי בפוסט אחר בו שאלת את השאלה
    לגבי שיט לווייתנים – כדאי להזמין מראש אבל זה בדכ לא חובה
    מה שהייתי עושה זה לוקחת סיכון ומזמינה רק יומיים מראש כאשר כבר ידוע מה התחזית (כי אין טעם לצאת לשיט יום של ים סוער)
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־שייט לויתנים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0