שאלות על מסלול פלורידה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שאלות על מסלול פלורידה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18623 הגב
    רותם
    אורח

קראתי את המסלול וברצוני לדעת האם אורלנדו לאורלנדו בעשרה ימים יחד עם כניסה לקי ווסט לשני לילות זה תכנון הגיוני?
    אנחנו שתי בנות ומתכננות רק שני פארקים באורלנדו
    כמו כן ראיתי בספר על אופציות הלינה באברגליידס, האם הגעה מקי ווסט ולינה בפלורידה סיטי ולמחרת טיול בדרום ואז עליה צפונה ולינה באברגליידס סיטי לשני לילות נוספים ומשם עליה לאורלנדו זה תכנון הגיוני?
    תודה

#18634 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    זה נראה לי הגיוני להספיק את זה בעשרה ימים.
    לגבי הלילות הייתי ישנה שני לילות בפלורידה סיטי (ובאמצע מבלה יום מלא באזור פלמינגו ובדרך לפלמינגו) ועוד לילה אחד באברגליידס סיטי (ובדרך מטיילת באזור שרק ואלי ובצפון האברגליידס).
    נטע

#18717 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מציעה לצאת מקי ווסט (אפשר בצהריים) לכיוון פלורידה סיטי וללון שם. ביום הבא לנסוע בכביש המוביל לפלמינגו ולטייל לאורכו ולחזור ללינה בפלורידה סיטי. וביום הבא לנסוע לאורך צפון השמורה, לטייל בשרק ואלי וללון באברגליידס סיטי. אם לנים באברגליידס סיטי אפשר בבוקר (לפני הנסיעה לאורלנדו) לצאת לשיט באזור 10000 האיים. אם לא רוצים ללון באברגליידס סיטי אפשר לוותר על השיט (או לעשותו אחר הצהריים לאחר שרק ואלי – אם כי זה יהיה לחוץ) וללון למשל באזור נאפלס. יום אחד נהיגה מאברגליידס סיטי לאורלנדו מספיק (כמובן שאפשר לפצל את הנסיעה ולהאריכה ולטייל בהמון מקומות בדרך אבל אם אין זמן יום אחד כאמור מספיק לנסיעה).
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־שאלות על מסלול פלורידה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0