שאלות על המסלול האדום בספר ארה"ב מערב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שאלות על המסלול האדום בספר ארה"ב מערב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #6273 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    נטע שלום

    קודם כל אנחנו נהנים לתכנן את הטיול שלנו לחוף המערבי (מסלול 4) מהספר שלך. על כך תודות

    מספר שאלות:

    א. אנחנו עושים את המסלול מסן פרנסיסקו ליוסמיטי ואחר כך כביש מס' 1 האם יש לך המלצה על אתר/מסלול בין יוסמיטי למונטריי?

    ב. אנחנו שומרי מסורת ומעוניינים לעשות את השבת במקום בטבע מדרום לפיסמו ביץ' האם ישנם אתרים מעניינים על קו החוף מפיסמו ביץ' דרומה והאם יש לך המלצה על מלון לשישבת ?

    תודה

    ראובן ומיכל בן חיים

    #6278 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    אני מציעה לנסוע מיוסמיטי למונטריי דרך דרום יוסמיטי על פי הלינק הזה: http://goo.gl/maps/2U9o9. מעבר לכך אין לאורך הדרך מיוסמיטי למונטריי אתרי טבע או אתרי תיירות שאני מכירה שחושבת ששווה לעצור בהם.
    יש קטע די ארוך של חוף מדרום לפיסמו ביץ' בו יש בסיס צבאי על החוף ולכן אם רוצים ללון ליד החוף המקום הכי קרוב דרומה זה אזור סנטה ברברה. מדוע לא ללון בפיסמו ביץ? זה מקום מצויין לבלות בו שבת – יש המון מלונות קרוב מאוד לקו המים שאפשר לטייל מהם ברגל לאורך החוף. אפשר גם לשקול ללון מצפון לפיסמו ביץ' במורו ביי שהיא עיירה שלווה יותר, ציורית קרובה לקו המים.
    יש בפיסמו ביץ' המון מלונות מומלצים, יחסית לא יקרים, ביניהם:
    http://www.kontikiinn.com/
    http://www.shorecliff.com/
    http://www.cottage-inn.com/
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־שאלות על המסלול האדום בספר ארה"ב מערב
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0