שאלות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה שאלות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16969 הגב
    יהיל
    אורח

הי נטע,
    חזרתי לכאן לאחר שחרשתי את הספר + את רוב המלצותייך..
    אנו זוג+ בת 4.5 חמודה ולמודת טיולים. לפני שנתיים היינו 3 שבועות במערב ארהב ועכשיו פנינו מזרחה. יש לנו 3 שבועות טיול וזה ישמע מוזר אבל בניגוד לנסיונות צמצום של אנשים בגלל חוסר זמן, אני מרגישה כאילו יש לנו עודף ימים שלא ברור לי מה לעשות בהם..
    אז נתחיל במה שתכננתי:
    23/9 – נחיתה. התחלת נסיעה לכוון אית'קה. (אנו נוחתים ב 15:30 וצריכים עוד לקחת רכב כך שחשבתי שכדאי לנסוע שעתיים בערך ולא יותר. יש המלצות לעצירה?)
    24/9 – המשך נסיעה לאיתקה וטיול באיזור (מפלי טוגנוק, commons ועוד)
    25/9 – טיול באיתקה (קורנל, ווטקינס גלן). אחהצ נסיעה לניאגרה ולינה שם. עדיפות לצד קנדי.
    26/9 – ביקור במפלים. נסיעה ל:? **בספר המלצת לנסוע לאלף האיים אך אותנו זה לא כ"כ מעניין. כאן אשמח להצעה לפיצול הדרך – אולי לאמסטרדם NY?. נסיעה ישירה ללייק פלאסיד נראית לי ארוכה מדיי לקטנטונת שלנו. מה דעתך?**
    27/9- טיול __, לינה באזור לייק פלאסיד
    28/9- טיול בלייק פלאסיד. אחהצ חצייה במעבורת את אגם שמפליין. לינה: ברלינגטון
    29/9 – טיול בברלינגטון. לינה: **שוב זקוקה להמלצה: וודסטוק או לנסוע ישר לנורת' קונוואי? הייתי מעדיפה אבל האם זה ריאלי?. זה מפתה במיוחד לאור העובדה שכתבת שיש שם מלון עם פארק מים מקורה – והקטנטונת שלנו ודאי תהנה בו.
    30/9- דרך קנמגנוס. לינה נורת' קונוואי.
    1/10- המשך טיול בהרים הלבנים. לינה נורת' קונוואי.
    2/10 – הר וושינגטון ואחכ נסיעה לאכדיה. לינה: בר הרבור
    3/10- אכדיה. לינה: בר הרבור
    4/10- אכדיה. לינה: בר הרבור
    5/10- נסיעה לבוסטון. לינה: בוסטון
    6/10 – בוסטון.
    7/10- בוסטון
    8/10- בוסטון. לינה- בוסטון (או פרובינסטאון, קייפ קוד)
    9/10- נסיעה לקייפ קוד. לינה: פרובינסטאון
    10/10- קייפ קוד. לינה: פרובינסטאון
    וכאן בעצם הסתיימו התכנונים.. טיסתנו חזרה ארצה הנה רק ב- 14/10- כלומר יש עוד 3 ימי טיול מלאים ואני לא יודעת איך למלא אותם..
    בניו יורק עצמה היינו כבר הרבה פעמים ולא נראה לי מתאים להכנס לשם דווקא עם הילדונת. (אני גם מתלבטת בעניין זה לגבי בוסטון והאם נסתדר שם איתה).
    בעצם סופהשבוע הנותר לנו הוא זה של thanksgiving וב- 13/10 האמריקנים חוגגים את קולומבוס דיי -כך שדיי חייבים להזמין מקומות למלונות וכן לעשות תכנון מדוייק.
    חשבתי אולי יום אחד לנסוע לאיזה לונה פארק קטן (sesame place?)
    ואולי אפילו יום אחד לקחת מלון עם בריכה ליד מרכז קניות ולבזבז כהוגן (גם לי מגיע!)
    אבל הייתי רוצה שסוף הטיול היה מאורגן וכייפי ולא גיבוב של דברים לא ממש חשובים או מהנים..
    (אולי ביום האחרון בכל זאת נכנס לניו יורק ונקח את המתוקה שלנו לסנטרל פארק ול-FAO שוורץ?? לא ברור את מי זה מפתה יותר.. אותה או אותנו…:)

אז אשמח לשמוע את דעתך..
    תודה!

#16992 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    השאלה קצת ארוכה מדי ועברתי על הדברים לא ביסודיות…
    לשאלותייך – אין לי המלצה על מקום מומלץ במיוחד ללינה בדרך לליק פלסיד. אני הייתי נוסעת דוך ומבלה עוד לילה בלייק פלסיד
    ב-29.9 – אפשר להוסיף נסיעה לוודסטוק. אם עושים זאת כדאי אולי לרווח ולהוסיף יום – למשל על חשבון היום המלא בלייק פלסיד
    ב-5.10 – הנסיעה לבוסטון קצר ארוכה. אילו זה היה אפשר הייתי מוסיפה עוד חצי יום באקדיה ומתחיל להתקדם דרומה בשעות אחר הצהריים ללינה למשל בקמדן או בלפסט
    Thanksgiving חל בנובמבר אז הוא לא נופל על הטיול שלכם
    מרכז קניות מוצלח יש בדרך מאקדיה לבוסטון – בקיטרי על גבול ניו המפשייר בה אין מס קנייה. גם בנורת קונוואי יש אאוטלט קטן ונחמד
    לא מכירה מלון נחמד במיוחד ליד מרכז קניות
    לגבי פארק שעשועים – יש שני פארקים קטנים לא רחוק מנורת קונוואי
    http://www.santasvillage.com/
    https://www.storylandnh.com/
    Sesame Place זה ממש לא בכיוון של הטיול שלכם
    נטע

#17009 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת שכדאי לך לנצל את שלושת הימים הללו כדי לרווח את הטיול
    לפצל את הנסיעה מאקדיה לבוסטון
    להוסיף יום להרים הלבנים
    וכן אפשר להוסיף יום או יומיים לטיול לשם הוספת ההרים הירוקים שמאוד קרובים לתוואי המסלול
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־שאלות לגבי מסלול בצפון מזרח ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0