- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 10 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › שאלה על (צפון) מזרח ארהב
הי נטע,
ראשית – תודה על ספרייך הנפלאים. השתמשנו לפני שנתיים בספר מערב ארהב והיה מושלם 🙂
השנה בחגים נוסעים למזרח. נחיתה והמראה מניו יורק. סה"כ ימי טיול: 20 (מסוף ספטמבר עד אמצע אוקטובר)
אנו זוג + בת 4 מתוקה.
בטוח נשלב את המסלול הכחול והתכלת (בספר מזרח ארה"ב הגדול) ואני מתלבת לגבי שילוב המסלול החום אליהם. מבחינת זמן- זה נראה לי בסדר (אנו לא נוותר על אקדיה אך כן נוותר הפעם על העיר ניו יורק בה כבר היינו)
אני מתלבטת לאיזה כוון שווה להתחיל: לכוון קייפ קוד ובוסטון או דווקא לכוון הניאגרה?
הנטייה שלי היא להתחיל עם הניאגרה – פשוט כי ככה נראה לי שסוף הטיול שלנו (בבוסטון וכו) יהיה יותר "שווה"..
אבל מה שהכי חשוב לי הוא שמבחינת מזג אויר נוכל לשוט באגמים ולהנות מהטבע (ואז אני חוששת שחודש אוקטובר יהיה קר מדיי ונפספס).
מה את אומרת?
לאחד השואלים כאן (שגם הביעו חשש מהקור) המלצת על המסלול האדום בספר. לנו יש את מגבלת הטיסות מניו יורק – שיגרמו לריבוי שעות נסיעה אם אכן נבחר לעשות מסלול אחר. אבל אולי זה שווה את זה? אשמח לחוות דעתך.
תודה!
הי
הייתי מנסה לכוון את המסלול על פי שיא השלכת. מהבחינה הזו אתם טיפה מאחרים כי שיא השלכת בהרים הלבנים למשל בדכ ב-1.10. השלכת נעה מכיוון צפון מערב לדרום מזרח אז יש הגיון לעשות את המסלול עם כיוון השעון (קודם ניאגרה) אבל אז אתם תגיעו לכל מקום טיפה לפני השיא. אם תעשו הפוך תגיעו טיפה לפני השיא…. ראי כאן מפה של התקדמות השלכת (יש ללחוץ play):
http://www.yankeefoliage.com/peak-foliage-forecast-map
לגבי מזג אוויר אכן באוקטובר יכול להיות כבר קר אבל עדיין הקור אמור להיות נסבל והפיצוי על הקור הוא השלכת. המסלול האדום מקסים אבל אכן יגרום לנסיעות ארוכות למדיי.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת