קצת טבע באזור אורלנדו פלורידה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קצת טבע באזור אורלנדו פלורידה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #14938 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    ראשית אציין כי בקייץ שעבר טיילנו כל המשפחה במערב (קראוון) ובניו יורק. נעזרנו בספרייך "ארה"ב מערב " ו"ארה"ב צפון מזרח". כמו כן נעזרנו בפורום והמלצותייך היו חשובות ומועילות (לדוגמא המרת גליישר פויינט בסנטינל דום בגלל גודל הקרוואן).מודה לך מאוד על הסיוע.
    במאי הקרוב אשהה מספר ימים באורלנדו לצרכי עבודה. צפוי להיות לי חצי עד שלושתרבעי יום פנוי באחד הימים. רכשתי את ספרך "ארה"ב דרום מערב" ומצאתי כי ביצוע חלקי של ימים 9 ו 10 מהמסלול הכחול (בלוספרינגס ואז נסיעה לחוף בכיף קנווראל ושבילי הנוף /טבע עליהם המלצת) באותו יום יאפשרו לי לראות קצת מהטבע ועולם החי של פלורידה.
    מבקש לשאול 3 שאלות :
    1. האם סביר לבצע הנסיעה שתארתי ביום אחד ?
    2. האם ניתן לבצע המסלול ברכב שכור קטן (קלאס A) ?
    3. האם יש מקום מומלץ בו אוכל לראות פרות ים (בטבע ולא בעולם הים) בתקופה זו
    של אמצע מאי.
    תודה מראש
    דורון

#14949 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    1. לא בטוחה שהבנתי לאיזו נסיעה את מתכוון – אורלנדו-בלו ספרינגס-קייפ קנברל? אין בעיה לעשות את הנסיעה ביום אחד. בבלו ספרינגס כדאי לתאם לצאת לשיט בנהר.
    2. אין בעיה.
    3. ייתכן שתוכל לראות בבלו ספרינגס. זו לא ממש העונה אז זה לא וודאי. כדי להעלות את הסיכוי כדאי להגיע לשמורה מוקדם בבוקר ממש עם פתיחתה (יש יותר סיכוי לצפות בפרות הים במעיינות בבוקר מוקדם ובערב מאוחר).
    נטע

עדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־קצת טבע באזור אורלנדו פלורידה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0