קליפורניה בשבועיים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קליפורניה בשבועיים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9572 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,
    רציתי לשאול לגבי מסלול ואזורי לינה מומלצים עבורו.אנו כבני 60 ,דתיים, אוהבים טבע אך לא יכולים ללכת במסלולים קשים.אורך התקופה כשבועיים מה-17/6 עם רכב שכור..
    נחיתה בבוקר בלוס אנגלס ושהות של יום ולילה ראשונים אצל בני משפחה בלוס אנגלס.
    נסיעה צפונה למונטריי דרך כביש 1 ולקיחת מלון ליומיים טיולים באזור-האם כדאי יומיים במונטריי או לילה אחד דרומה יותר? האם זו התקופה של פילי הים?לוויתנים?
    הגעה ביום ה' לסאן פרנסיסקו החזרת הרכב ומלון ליד יוניון סקוור עד ראשון בבוקר.- האם המקום נוח מבחינת מרכזיותו והתלילות לסיורים ברגל לרציף,צ'ינה טאון וכו'?
    יום ראשון בבוקר נסיעה ליומיים או שלושה ליוסמיטי פארק -מה עדיף במסגרת הזמן הכולל? לקיחת מלון באוקהרסט -האם הוא לא רחוק מדי-יחס עלות תועלת,מה המסלולים שכדאי בפארק ( קראתי את קליפורניה-מסלולים). לאחר זאת הכיוון ללאס ווגאס ליומיים. היכן מומלץ לשהות לילה בדרך?
    שהות בווגאס שני לילות וביום שישי בבוקר נסיעה לכוון סאן דייגו. שישי שבת רצינו לעשות בדרך בין ווגאס לסאן דייגו ,היכן מומלץ?הגעה ביום ראשון לסאן דייגו ליומיים .באיזה אזור כדאי לשהות?מה מומלץ לראות ביומיים? חזרה ביום ג' אחה?צ ללוס אנגלס החזרת המכונית ביום ד' בבוקר . יום חמישי חגיגות הרביעי ביולי סוף שבוע עם המשפחה בלוס אנגלס וחזרה לארץ.
    אודה על הערותייך .

#9575 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    כדאי לילה אחד באזור קמבריה/מורו ביי ולילה אחד במונטריי.
    זו לא עונה של פילי ים אבל בכ"ז אפשר לראות מעט פילי ים ליד סן סימיון.
    זו לא עונת הלווייתנים אך בכ"ז בשיט לוייתנים מאזור מונטריי ניתן לעתים לצפות בהם גם בעונה זו.
    יוניון סקוור מקום מרכזי ונוח. אי אפשר לטייל ממנו ברגל לרציפים – צריך לקחת תחבורה ציבורית (זה רחוק).
    עדיף ללון בקרבת העמק של יוסמיטי. לא במריפוסה ולא באוקהרסט. אל פורטל למשל הוא מקום מצויין ללון בו ואפשר גם ללון בעמק עצמו (אם תצליחו למצוא מקום). בכל מקרה יש להזמיו מבעוד מועד לינה. לגבי המלצות למסלולים, נקודות תצפית וכדומה בפארק – יש מידע על כך בספר.
    את הדרך לווגאס כדאי לעשות דרך כביש מעבר טיוגה (כביש 120). יש לוודא שהוא פתוח ביוני (99% שהוא יהיה פתוח). ניתן ללון לילה באזור אגמי ממות'.
    המקום היחיד שאני יכולה לחשוב עליו שמומלץ בדרך מווגאס לסן דייגו זאת אזור פאלם ספרינגס שהוא מקום נחמד לבלות בו את השבת.
    אין לי המלצות מיוחדות לגבי מקום לינה מומלץ בסן דייגו. הכי טוב כמובן ליד הים אבל זה גם הכי יקר. יש בספר המלצות על מלונות ספציפים. קשה לי להמליץ מה כדאי לכם לראות כי איני מכירה את טעמכם. בעיקרון רוב האטרקציות בסן דייגו הן מכוונות למטיילים עם ילדים. יש בספרים שלי הכוללים את סן דייגו מידע על מה אפשר לעשות בעיר זו.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־קליפורניה בשבועיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0