קיצור המסלול הכתום מספר ארהב צפון מזרח

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה קיצור המסלול הכתום מספר ארהב צפון מזרח

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #61489 הגב
    עמית
    אורח

היי נטע,

קנינו את הספר שלך ואנחנו מתכננים לטוס בקיץ לניו יורק, אנחנו רוצים לעשות את המסלול הכתום אך יש לנו חמישה וחצי ימים במקום שבעה ימים. רציתי לשאול על מה לדעתך כדאי לוותר בכדי להספיק את המסלול.

תודה,

עמית

#61493 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    א. שימו לב שאין כעת כניסה לקנדה. כלומר אפשר לראות את המפלים רק מצידם האמריקני (שפחות יפה)
    ב. מבחינת קיצור – בעייתי לקצר ועדיין להספיק את כל המקומות. אפשר לוותר על אזור סטו או על אלף האיים אבל זה לא יוריד יומיים. חמישה ימים זה בערך לנסוע דוך לניאגרה ביום אחד, עוד חצי יום בניאגרה ונסיעה לאיתקה ביום השני, טיול באיתקה ביום השלישי, וחזרה לניו יורק ביום הרביעי. כל דבר שנוסיף יהיה של יותר מיום אחד… אם היו לי חמישה ימים בלבד הייתי מוותרת על הניאגרה ועושה כזה מסלול – יום 1 נסיעה לוודסטוק (ורמונט) וטיול בדרך לאורך כביש 100, לינה וודסטוק. יום 2 נסיעה לסטו דרך כביש 100 וטיול באזור סטו. יום 3 נסיעה פלוס שיט לייק פלסיד וטיול בדרך. יום 4 נסיעה דרומה בכביש 3 של הרי האדירונדק לכיוון ניו יורק, לינה בדרך. יום 5 עמק ההדסון בדרך חזרה לניו יורק. אפשר גם להפוך סדר כך שההתחלה כמו במסלול הכתום וההמשך כמו במסלול הירוק פחות או יותר.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־קיצור המסלול הכתום מספר ארהב צפון מזרח
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0