צפון מזרח ארה"ב בסוף אוקטובר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה צפון מזרח ארה"ב בסוף אוקטובר

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5042 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע,
    אנחנו טסים בעוד שבוע וחצי לארה"ב
    לתקופה של שבועיים (בהם מטיילים בין ה23 לאוקטובר עד לראשון בנובמבר)
    מתחילים ומסיימים בניו יורק
    צריכים להיות באלבני ברביעי בחצי הראשון של היום
    בהתחלה תכננתי מסלול על בסיס הספר שלך: להתחיל ביום שלישי את המסלול הירוק, יומיים בהרי האדירונדק, שבת בבורלינגטון בשבוע שאחרי ההרים הירוקים והלבנים, נסיעה לבוסטון וחזרה לניו יורק
    אני מבינה שנהיה כבר אחרי השלכת
    השאלה היא אם יש טעם בכל זאת להישאר עם המסלול הזה (מבחינת נוף וטבע)
    או לחשוב על אלטרנטיבות (לנסוע דרום מערבה אחרי החזרה מאלבני?)
    תודה!
    רבקה

#5110 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    את השלכת אכן פספסתם ברובה בצפון מזרח. כמו כן בסוף אוקטובר כבר יש סיכוי סביר לשלג בהרי האדירונדק. אם לא יירד שלג והתחזית תהיה למזג אוויר טוב שאינו קר מדי אני חושבת שעדיין אפשר ליהנות מאוד מהיופי של אזור זה (אגמים, נהרות, יערות) גם לאחר השלכת. אם התחזית תהיה לקור עז ושלג עדיף לנסוע דרומה. יש כמה מקומות יפים בדרום (כמו למשל שמורת הרי הסמוקי הממוקמת בדרום רכס הרי האפלאצ'ים) שבסוף אוקטובר הם בשיא השלכת – אבל הנסיעה אליהם מאלבני ארוכה. את יכולה להסתכל למשל על המסלול הירוק בספר שלי על הדרום מזרח שמוביל להרי הסמוקי בהם יש שלכת נהדרת בעונה זו. אפשר גם להסתפק בטיול אל אזורים צפוניים יותר לאורך רכס הרי האפאלצים כמו למשל שמורת השננדואה לא רחוק מוושינגטון די סי שאותה אפשר לשלב עם המסלול האדום בספר הצפון מזרח (מניחה שבסוף אוקטובר עוד אפשר יהיה לראות בה קצת שלכת). כאמור בסוף אוקטובר השלכת מדרימה לדרום/מרכז מזרח ארה"ב וכן כמעט שלא קיימת בצפון מזרח.
    נטע

#5158 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

בסוף אנחנו נסע מאלבני מזרחה, דרך בוסטון וחזרה לניו יורק (מגבלות זמן נסיעה, ילדים קטנים, שבת וכו')
    נשתמש בספר שלך לעצות בדרך לאלבני, קצת לגבי הסביבה של בנינגטון, בוסטון RI ואולי ניו יורק
    תודה בכל אופן.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־צפון מזרח ארה"ב בסוף אוקטובר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0