דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › צפון ארצות הברית
- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, חודש 1 by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
Dima
מנהל בפורוםנטע שלום,
קניתי את הספר שלך צפון ארצות הברית.
אנחנו נוסעים ביולי משפחה עם שני בנים בני 9,11. סה"כ נהיה בניו גרסי אצל משפחה 18 יום ומתוכם מקדישים לטיול בצפון 8-9 ימים.
אתרי החובה מבחינתנו הם: מפלי האצבעות, מפלי הניאגרה, ואלף האיים.
קראתי הרבה על איזור ניו המפשייר ומצא חן בעיני שיש שם הרבה אטרקציות לילדים וקניות ללא מיסים.
לכן בהסתמך על הספר שלך בניתי את המסלול הבא:
יום 1 נסיעה לצפון מדינת ניו המפשייר לינה בוודסוויל
יום 2 ההרים הלבנים – לינה בנורת קונוואי
יום 3 ההרים הלבנים- לינה בנורת קונוואי
יום 4 נסיעה לעיר ברלינגטון בדרך מפעל מייפל, בן אנד גרי, אולי מגלשות הרים בסטאו.
לינה בברלינגטון.
יום 5- נסיעה לאלף האיים. לינה באלכסנדריה בי
יום 6- טיול באלף האיים ונסיעה למפלי הניאגרה- לינה בניאגרה
יום 7- טיול במפלים ונסיעה לאגמי האצבעות- לינה באיתקה
יום 8- טיול באגמים ונסיעה לניו גרסי למשפחה.
יש לי כמה שאלות:
1. ביום הנסיעה הראשון לא מצויין בספר באילו מקומות אפשר לעצור בדרך. יש לך המלצות כלשהן.
2. בנסיעה מברלינגטון לאלף האיים מאיפה הכי כדאי לסוע?
3. במקור התכנון היה להוסיף עוד יום אחרי ברלינגטון בלייק פלאסיד אבל הנופים נראים לי די דומים אז החלטתי להוריד את לייק פלאסיד ואת הרי האדירונדק מהתכנית.
אני גם חוששת שהחלפת מקום לינה כמעט כל יום תהיה מאוד קשה – לילדים ולנו. מקווה שההחלטה היא לא שגויה.
תודה מראש, רחל
נטע דגנימנהל בפורוםהי
ההערה היחידה שלי על המסלול זה שחסר בו קטע יפה של נסיעה מברלינגטון ללייק פלסיד (דרך אוסבל צאסם, חציית אגם שמפליין במעבורת ועוד) – לינה לייק פלסיד. אם יש לך דרך להוסיף עוד יום לטיול אני מאוד ממליצה להוסיפו ואז לנסוע לאלף האיים מלייק פלסיד.
לשאלותיך
1
אתה יכול להיכנס לכיוון וודסטוק ולבקר בקניון קוישי ושמורת גיפורד – נחמד אבל לא חובה. כל דבר אחר (כמו נסיעה בהרים הירוקים) יאריך את הנסיעה יותר מדי לדעתי.
2
ביום 2 כדאי לנסוע לנורת קונוואי בכביש 112 וביום 4 לברלינגטון בכביש 302
3
לא מסעימה שהנופים דומים. הם יפים באופן אחד ואני הייתי מוסיפה כאן עוד יום.
נטעלעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA -
מאתתגובות