עצירה בדרך לוושינגטון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עצירה בדרך לוושינגטון

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3289 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום
    אנחנו משפחה עם שלושה ילדים כאשר הקטן בן 2 יוצאים מניאגרה פולס ב-28.6 ואמורים להגיע למלון בוושינגטון ב-29.6 מעונינים בעצירה אחת באמצע הדרך ומעוניניםיים לבקר במפעל השוקולד הרשי. היכן כדאי לעצור ללינת לילה?
    האם יש אטרקציות אחרות בדרך (לא קורנינג ולא אימיש)
    תודה

#3298 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מה שהייתי ממליצה זו אולי לעצור באזור העיירה אית'קה ולצאת בה לטיול ברגל במפלים הנהדרים הסובבים אותה. אפשר לטייל במפלים ב-28 וללון באיתקה בלילה ה-28 (3 שעות מהניאגרה), וב-29 להמשיך להרשי (4 שעות נסיעה), לבקר במפעל ולהמשיך לוושינגטון (עוד שעתיים נסיעה). יש מידע על אזור אית'קה בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב במסלול הכתום. נטע

#3299 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מה שהייתי ממליצה זו אולי לעצור באזור העיירה אית'קה ולצאת בה לטיול ברגל במפלים הנהדרים הסובבים אותה. אפשר לטייל במפלים ב-28 וללון באיתקה בלילה ה-28 (3 שעות מהניאגרה), וב-29 להמשיך להרשי (4 שעות נסיעה), לבקר במפעל ולהמשיך לוושינגטון (עוד שעתיים נסיעה). יש מידע על אזור אית'קה בספר שלי על צפון מזרח ארה"ב במסלול הכתום. נטע

#3306 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום!
    תודה על התגובה המהירה . הספר נהדר והשתמשתי בו בתכנון המסלול מניו יורק לניאגרה. אנחנו עושים עצירה באיתקה בכיוון הזה. אני לא יודעת היכן לעצור בדרך מניאגרה לוושינגטון כדי שזה יהיה פחות או יותר אמצע הדרך: חשבתי אולי לעצור ב-york או שאת ממליצה על משהו אחר?
    תודה על עזרתך

#3310 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מספיק מכירה את יורק אבל לדעתי אין שם משהו ששווה עצירה.
    הדרך הכי קצרה מהניאגרה להרשי עוברת באזורים מיוערים של צפון פנסילבניה. זה אזור שיש בו אגמים יפים ויערות מקסימים. אבל – לצערי אני לא מספיק מכירה את האזור הסמוך לנתיב הנסיעה שלכם כדי לייעץ על אגם/מסלול ביער ספציפי. מציעה שתסתכלי על השמורות לאורך מסלול הנסיעה הזה:
    http://g.co/maps/mjbkr
    ותעשי עליהן חיפוש באיטרנט, כמו למשל השמורה הזו:
    http://www.dcnr.state.pa.us/forestry/stateforests/tioga/index.htm
    נטע

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
מענה ל־עצירה בדרך לוושינגטון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0