עמק המוות או ג׳ושוע טרי

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עמק המוות או ג׳ושוע טרי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #68179 הגב
    ענבר
    אורח

הי נטע,
    אנחנו מגיעים ללוס אנג׳לס באפריל ויש לנו יומיים לטייל. היינו בסקויה ויוסמיטי אז אנחנו מתלבטים בין עמק המוות או ג׳ושוע טרי. איזה מהם מעניין יותר לדעתך? האם יומיים מספיקים לטיול?
    תודה רבה מראש!

#68185 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם יש לכם רק יומיים ואתם יוצאים מלוס אנגלס אז הייתי מבקרת ללא ספק בגושואה טרי (לינה בפאלם ספרינגס)
    https://www.maslulim-america.com/joshuatreenp/
    נטע

#68187 הגב
    ענבר
    אורח

תודה רבה על המענה המהיר! האם עדיף ג’ושוע טרי בגלל הקרבה או בגלל שזה פארק מעניין יותר? קראתי את המלצותייך לגבי שני המקומות ועמק המוות נשמע מעניין יותר, אז אשמח לשמוע למה את חושבת שג׳ושוע טרי עדיף. תודה!

#68192 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני חושבת ששתי השמורות פחות או יותר באותה רמת יופי. בעמק המוות זה בעיקר המרחבים (הנוף קצת דומה לנגב) והנופים למרחקים. בגושואה טרי שהיא שמורה יותר קטנה – העיקר זה תצורות הסלע וכמובן עצי הגושוע טרי ושאר הקקטוסים. עמק המוות שמורה ענקית וביומיים (שכוללים גם נסיעה מלוס אנגלס) – הביקור בה יהיה לכם עמוס מדי לדעתי (ואני לא בטוחה שבכלל תספיקו להגיע אל האזורים המרוחקים היותר יפים של השמורה). גושוע טרי היא מושלמת לגיחה של יומיים מלוס אנג'לס. אישית אני חושבת שגושוע טרי מעט יותר יפה אבל זה באמת עניין של החוויה האישית ואופי הטיול (בעמק המוות יש יותר אפשרויות למסלולי גיפים, מסלולי הליכה ארוכים וכדומה), גושוע טרי יותר קומפקטית ובטיול קצר היא תהיה לכן מרשימה יותר לדעתי.
    נטע

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
מענה ל־Reply #68185 in עמק המוות או ג׳ושוע טרי
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0