עזרה בתכנון מסלול ניו יורק ניאגרה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון מסלול ניו יורק ניאגרה

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3356 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע. אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים בגילאי15 ועד 8 . נוסעים בספטמבר למזרח ארהב. שלושה ימים ראשונים נהיה בניו יורק , ואחכ רוצים לעלות צפונה עד לניאגרה. נצא מניו יורק ב 18/9 , וב 23/9 מתכוונים לעלות על טיסה לאורלנדו. את הימים האלו רוצים לנצל בעיקר לשהייה בטבע ובשמורות מומלצות . האם תוכלי ליעץ איך נוכל לטעום בימים אלו מהמקומות היפים שבצפון ניו יורק ? היכן מומלץ ללון ? איך אפשר לשלב אטרקציות שיתאימו למגוון הגילאים של משפחתנו ? תודה

#3361 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מפאת חוסר זמן איני יכולה לצערי לבנות לאנשים מסלולי טיול בפורום זה. אם יש לך שאלות ממוקדמות אשמח לסייע. מציעה לך לעיין במסלול הכתום בספרי – 'ארה"ב צפון מזרח מסלולים'. ימים 5-1 במסלול זה מובילים מניו יורק לניאגרה דרך הרי האדירונדק (שבספטמבר עוטים צבעי שלכת) ודרך אזור 'אלף האיים'. ייתכן שזה המסלול שבו כדאי לכם אכן לבחור. אם יש שאלות ממוקדות אשמח לסייע.
    נטע

#3362 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

תודה רבה נטע.
    בדיוק הזמנתי דרך האתר את הספר ולכשיגיע, אלמד את המסלול הכתום ואשוב אלייך עם שאלות ממוקדות.

#3412 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע
    לאחר עיון בספר התחלתי להתגבש על משהו שיתאים למשפחתנו.( המסלולים נראים מדהימים וכל כך קשה לוותר על יעדים , נו מילא נשאיר לפעם הבאה…) בכל מקרה האם תוכלי לחוות דעתך על התכנון הבא:
    14/9 -17/9 ניו יורק
    18/9- נסיעה לאיתקה ( משהו מומלץ בדרך ? לא מצאתי בספר היות ובמסלול הכתום זה היום האחרון…)
    19/9- איתקה , ווטקינס גלן ומוזיאון הזכוכית
    20/9- פארק לצוורת ולינה בפארק
    21/9- המשך טיול בפארק , שייט בקאנו ונסיעה לניאגרה לצד הקנדי
    22/9- ניאגרה פולס
    23/9- טיסה מבאפלו לאורלנדו
    מה את אומרת ? רוצה להמנע מנסיעות רבות ולנצל את הימים לכמה שיותר טיולי טבע ברגליים, מצד שני הזמן העומד לרשותנו לא ארוך ולניאגרה ממש רוצים להגיע.
    למרות זאת , אזור אלף האיים ממש קוסם לי, אז אולי לשנות כוון ולהגיע אליו כמו במסלול הכתום, ואז לוותר על איתקה ואזור אצבעות האגמים ? קשה להחליט, מה את מציעה?

#3419 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם אתם אוהבים טיולים ברגל הייתי ללא ספק בוחרת באזור אית'קה שם יש מסלולים נהדרים, על פני אלף האיים.
    לגבי הנסיעה לאית'קה – אני חושבת הייתי נוסעת 'דוך' ולא מורחת את הנסיעה עם עצירות במקומות שלא ממש שווים עצירה.
    נטע

#3549 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע , בהמשך להתלבטות הנל ואחרי עיון במסלול הכחול והכתום חשבתי גם על אפשרות כזו:
    18/9 נסיעה ללונג איילנד , מעבר עם מעבורת לניו לונדון והגעה למיסטיק
    19/9 סיור במסטיק , נסיעה לספרינגפילד ( היכל התהילה לכדורסל?) המשך נסיעה לכוון איתקה( האם לא רחוק מידי ? אולי לינה בדרך)
    20/9 איתקה
    21/9 ווטקינס גלן , קורנינג, נסיעה לניאגרה
    22/9 ניאגרה צד קנדי
    23/9 השלמות הניאגרה , בצהרים נסיעה לבאפלו לטיסה לאורלנדו.
    רציתי לבנות מסלול מגוון מבחינת נופים , אבל האם זה לא יותר מידי נסיעות? האם יש לך רעיון ליום הנסיעה ממיסטיק לכוון איתקה , מבחינת מקומות מעניינים ?
    תודה מראש

#3553 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אורכה של הנסיעה מיסטיק-ספרינפילד-איתקה כשש שעות. זה לא מותיר הרבה זמן לטייל בדרך. האמת היא שאני גם לא מכירה הרבה אתרי טיול בדרך – ספרינפילד-איתקה. אני בטוחה שיש אתרי טיול לאורך הדרך אבל אני אישית לא מכירה… הנה לינק למסלול הנסיעה: http://goo.gl/maps/XKfC. לדעתי המסלול הזה קצת לחוץ מבחינת נסיעות ולא מספיק אטרקטיבי (עם כל הכבוד למיסטיק זו לא סיבה מוצדקת לסטות כך במסלול). אולי עדיף לנסוע ישירות לאיתקה, לטייל באיתקה ולאחר מכן בדרך איתקה-ניאגרה להצפין לאזור אלף האגמים ולטייול בהם.
    משהו כזה:
    18.8 נסיעה לאתיקה, וטיול קצר באזור איתקה (למשל מפל טוגנוק)
    19.9 טיול באזור איתקה (למשל ווטקינס גלן , קורנינג)
    20.9 המשך טיול באזור איתקה ונסיעה לאזור אלף האיים
    21.9 אלף האיים ונסיעה לניאגרה
    ראי לינק: http://goo.gl/maps/LYLq
    נטע

#3570 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

המון תודה על הרעיון האחרון. נראה לי שנאמץ אותו .

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון מסלול ניו יורק ניאגרה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0