- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 12 שנים, 3 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › עזרה בתכנון מסלול לילוסטון
הי נטע.
רציתי לשאול את דעתך לגבי תכנון המסלול שלנו בילוסטון.
30/7 – מגיעים לסולט לייק סיטי- יום של טיול בעיר
31/7 – נסיעה לג'קסון ולינה בג'קסון
1/8 – טיול בגרנד טיטון
2/8 – ילוסטון
3/8 – ילוסטון
4/8 – ילוסטון
5/8 – יציאה מהילוסטון דרך מעבר שן הדוב וטיסה לסן פרנסיסקו דרך ביליגס
או- נסיעה חזרה לסולט לייק סיטי ולמחרת בבוקר טיסה לסן פרנסיסקו.
אנחנו בהתלבטות בגלל הקנס שנאלץ לשלם על החזרת הרכב בבילינגס מצד אחד. ומצד שני יש עוד יום של נופים יפים בדרך.לעומת נסיעה די סתמית ובזבוז של חצי יום בהמתנה לטיסת בוקר לסן פרנסיסקו.
רציתי גם לשאול מה דעתך בקשר להזמנת טיסות פנים. האם להזמין כבר עכשיו או לחכות… המחירים נראים לי די יקרים. השעות לא אידיאליות ואני לא יודעת האם כדאי לחכות או להזמין כבר עכשיו לפני שנשאר בלי שום דבר…
המון תודה
אורלי
הי
כביש שן הדוב מקסים ומומלץ מאוד אך יש להקצות יום שלם לנסיעה בו עד בליניגס – כדאי ללון בבילינגס ולטוס רק בבוקר לדעתי. היום המלא בסולט לייק מבוזבז ומיותר לדעתי. את טיסות הפנים כדאי להזמין כמקשה אחת יחד עם הטיסות מהארץ כי אחרת תאצלו לשלם על מזוודה וכן אם יש קונקשיין ויש עיכובים אף אחד לא יהיה אחראי עליכם. אם כבר הזמנתם טיסות מהארץ ועליכם להזמין טיסות פנים לבד אני חושבת שאפשר להמתין (ואישית זה מה שהייתי עושה) אבל זה סיכון (המחיר עשוי גם לעלות וכן ייתכן שלא יהיה מקום). איני סוכנת נסיעות ולכן קשה לי לייעץ במקרה זה.
נטע
לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת