דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › עזרה בתכנון מסלול טיול במערב קנדה וצפון ארה"ב
- This topic has 41 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 3 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
נטע דגנימנהל בפורוםתודה שומרת. כיף לשמוע (:
(ולגבי מונטריי – אישיתי לא מסכימה איתך. בעיני זה אקווריום שאסור לפספס בעוד עולם הים הוא מקום שמצפונית עדיף לא ללכת אליו כלל בגלל ההתעללות בבעלי החיים. ואגב לחץ ציבורי כנגד עולם הים גרם /גורם לכך שבשנים הקרובות יופסקו ככל הנראה הופעות הלווייתנים והדולפינים באופן שבו הם מתקיימות כיום)….
נטע דגנימנהל בפורוםהי
עדיין חושבת שמונטריי יותר מרשים… אבל זה גם עניין של טעם אישי. שנה טובה גם לך!
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
בעיקרון פלורידה עדיף לא בקיץ – כי חם מאוד ולח. אפשר כמובן לטייל גם בקיץ אבל זה פחות מומלץ לדעתי – אבל כאמור זה אפשרי
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
סהכ השלד נראה בסדר אבל עדיין חסר בו פירוט. היכן הלינה ב-5-7? האם אחד הימים הוא שבת? היכן הלינה ב-8 וכן הלאה. כמו כן האם הנסיעה לסוואנה היא ב-9? וכן לא הוכנס מתי מתבצות הנסיעות – למשל לסוואנה, לאברגליידס ועוד
אבל אם אני כן מבינה את השלד נכון הוא נראה בסדר
זמן הנסיעה ממיאמי לקי ווסט כשלוש שעות. אפשר לנסוע לשם ולהיות שם בשבת (בעצם שני לילות – ששי ושבת) וזה מקום נחמד להיות בו בשבת.
לדעתי אפשר להוריד זמן ממיאמי – יום אחד במיאמי ביץ מספיק.
לגבי אאוטלטים – יש גם אאוטלטים גדולים באורלנדו אז לא בטוחה שנחוץ זה של פורט לוטרדייל
לגבי השאלה על טמפה – טמפה וקייפ קנברל הם כל אחד בצד אחר של פלורידה (מבחינת מזרח ומערב). הכי הגיוני לנסוע ממעיין בלו ספרינגס לקייפ קנברל וללון שם וביום הבא לבקר במרכז החלל ולנסוע בערב לאורלנדו. ואת טמפה להכניס בדרך לאזור עשרת אלפים האיים שבמערב האברגליידס (כמובן שאחרי היום בפאק כדאי ללון בטמפה).
אפשרות אחרת היא לנסוע באחד הימים באורלנדו הלוך חזור לקייפ קנברל. ואת טמפה כמו בתיאור לעיל להכניס בדרך לבארגלידס.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
כדאי לדעתי להזמין מלונות מראש לכל אורך הטיול. לא מכירה את שני המלונות שציינת.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
קיסמי זה אזור אחלה. אבל בדרך כלל אין כל כך לאן לצאת ברגל מהמלונות (הכל סביב כבישים מהירים). לא מכירה אם יש איפשהו לצאת אליו ברגל בקיסמי (סהכ זה פרבר לא ממש תוסס…). למה שלא תשכרו בית מרווח עם בריכת שחייה? זו אופציה נחמדה לשבת ולא מאוד יקרה.
האתר הזה מצוין להשכרת בתים בארה"ב
https://www.vrbo.com/vacation-rentals/usa/florida/central-disney-orlando/orlando
ואפשר גם למצוא המלצות למלונות ספציפים בספר שלי על פלורידה ועל מזרח ארה"ב ודרום מזרח ארה"ב
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא מכירה את המלון הזה אבל הסתכלתי והוא נראה אחלה. אני לא מכירה את אולד טאון קיסמי (מבינה שיש שם פארק שעושעים קטן ואזור של מסעדות) אבל אכן המלון נראה במרחק הליכה משם. ספרי אחרי איך היה (:
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
אין לי ידע לגבי השריפה והשלכותיה על טיול ביוני.
יום הדגל זה לא חג לאומי עם חופשה (ובחופשות יש יותר עומס בפארקים) – לא אמור להשפיע עליכם לדעתי ובוודאות הפארק פתוח
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
נראה לי טירוף…. להספיק ב-21 גם לטייל באברגליידס וגם לנסוע 3 שעות (שהם דרך נופית שכדאי לנסוע בה לכן באור) עד קיי ווסט וביום שאחרי לנסוע 3 שעות חזרה… זה כמובן אפשרי אבל אני לא הייתי אישית עושה את זה. עדיף כבר לוותר על הקיז (וזה אגב לא הפסד עצום לוותר עליהם לדעתי). בלי קשר קיי ווסט זה דווקא מקום נחמד מאוד להיות בו בשבת.
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
יש מידע על מקומות לינה בספרים מניחה שתוכלי למצוא שם מידע מספק ואם יש שאלות ספציפית אשמח לענות.
יש את הקניון הזה מדרום למיאמי
http://www.shopdolphinmall.com/
עניתי לך לפוסט לגבי הניסעה הלוך חזור לקיי וסט ביומיים (רק לילה אחד) – חפשי את הפוסט כאן בפורום ותוכלי לראות את תשובתי
מיאמי ביץ יותר נחמד לשבת אכן
קייפ קנברל יהיה עמוס ביום א אבל זה פחות נורא מפארק של דיסני ביום א. בקיצור אפשרי לבקר במרכז החלל ביום א למרות העומס – אך עדיף להגיע מוקדם
נטע -
מאתתגובות