עזרה בתכנון מסלול המשלב רוקים קנדיים וילוסטון

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון מסלול המשלב רוקים קנדיים וילוסטון

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18410 הגב
    ורד
    אורח

ספרייך מצויינים! היו לנו לעזר רב בטיולנו עד כה!
    אני נתקלת בקושי בתכנון מסלול המשלב בין הרוקים הקנדיים והילוסטון שכן לא ניתן לשכור רכב/קראוון בקנדה ולהחזירו בארהב וההיפך. אנחנו משפחה עם 4 ילדים בגילאי שנתיים ועד 10 ומנסה להמנע מימי נהיגה ממושכים.
    לאן ממליצה לטוס מקלגרי כדי להתקרב לילוסטון?
    מה היית משלבת לאחר מכן עם הילוסטון בדרכנו חזרה ארצה? היינו בשנה שעברה במסלול מלאס וגאס, זיון, ברייס, מואב, ארצס, קניונלנדס, מוניומנט ואלי, גרנד קניון.
    האם קיים מסלול נוסף לקנייה מעבר למתואר בספר קנדה מערב מסיאטל לרוקים ולילוסטון?
    לצערי איבדתי הספר ארהב מערב. האם ניתן לרוכשו איפשהו בטורונטו? או האם ניתן לרכוש פרק מקוון מתוכו שיענה על שאלותי. אני כמעט בטוחה שהיה פרק שכזה…
    בתודה מראש, ורד

#18415 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    נתחיל בספרים – את יכולה לרכוש ממני את ספר המערב ואשלח לך אותו בדואר אם הנך מעוניינת צרי עימי קשר בטופס צור קשר באתר.
    אני לא מוכרת פרקים מקוונים של הספרים אבל כן מוכרת תוכניות טיול מפורטות למדי בבנק המסלולים באתר.
    לגבי המסלול – הכי הגיוני להתחיל בסיאטל ולסיים בסולט לייק סיטי
    זה מסלול שכולל נסיעות לא מעטות אבל הוא מקסים וכל אופציה שתשלב טיסה תהיה בעייתית – גם כי אין טיסות ישירות וגם בגלל עניין הבעיתיות בהחזרת רכב במדינה אחרת
    לחילופין אפשר לעשות מסלול מעגלי ברוקיס (מתחיל ומסתיים בקלגרי) ואז לטוס לגקסון (ליד גרנד טיטון ושעתיים מילוסטון) – אין טיסה ישירה, יש קונקשיין בסולט לייק – והעלות של הטיסה הזו די גבוהה – זמן הטיסות מעל 7 שעות בלי הצק אין והצק אאוט – בקיצור עם הניסעה מטיטון לילוסטון – 12 שעות לפחות (וזאת אם אין עיכובים). מנגד נסיעה ברכב מקלגרי ליוסטון הוא 9 שעות נטו – ובדרך אפשר גם לטייל (בווטרטון ובגליישר).
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון מסלול המשלב רוקים קנדיים וילוסטון
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0