עזרה בתכנון מסלול ברוקיז הקנדיים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון מסלול ברוקיז הקנדיים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18981 הגב
    דורון
    אורח

אנחנו מתכננים טיול של 12 יום ברוקיס הקנדיים הגעה ביום הראשון בערב לקאלגרי וחזרה לניו יורק ביום האחרון בבוקר מוונקובר, כך שיש לנו נטו 10 ימים מלאים.
    ולפי התוכניות בספר מסלול מערב 014 נראה לי שזה לא מספיק אך לצערי איני יכול לשנות את הכרטיס (העלות גבוהה מידי)
    התוכנית שחשבתי:
    כדי לחדד את הטיול אני חושב לתכנן כך:

יום 1 נחיתה בקלגארי —–> אנחנו נוחתים בסביבות 20:00 האם לישון בשדה או ישר לנסוע לבאנף?
    יום 2 פארק באנף — לינה בבנף
    יום 3 פארק באנף/לייק לואיז -לייק מוריין —–> שינה בבאנף?
    יום 4 פארק יוהו כולל אפשרות למקרה ומשיגים את ההסעה לביקור בלייק אוהרה. ——> שינה לא יסגור איפה כדאי
    יום 5 כביש הקרחונים>>>>פארק ג'אספר ——> לינה בג'אספר
    יום 6 פארק ג'אספר—-> לינה בג'ספר
    יום 7 חזרה מערבה על ה-16 ודרומה על ה-5 עד קמלופס. —-> לינה בקמלופס
    יום 8 יציאה מוקדמת יחסית דרך כביש 1, בכיוון וונקובר ,ומעבר מעבורת מטסוואסן לויקטוריה בילוי ערב בדאון טאון ויקטוריה . —–> לינה בויקטוריה
    יום 9 ויקטוריה עד אחה"צ המוקדמים ,ומעבורת לוונקובר —–> לינה וונקובר
    יום 10 וונקובר —– לינה ונקובר
    יום 11 וונקובר>>>נסיעה על כביש הפיורד (Sea To Sky) אל ויסטלר>>>וחזרה לוונקובר —— לינה ונקובר
    יום 12 טיסה בבוקר.

אם יש לך רעיון איך לתכנן את הימים טוב יותר או לשנות מה חשוב יותר ומה פחות.

#18992 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יום 1 – תלוי בכוחות שלכם. כאשר תנחתו תהיו מאוד עייפים קרוב לודאי. יחד עם זאת הנסיעה מקלגרי לבאנף לא ארוכה וכן יש אור לפחות עד 22:00 בקיץ. יותר נחמד כמובן להתעורר בבנאף.
    יום 2 – הכוונה לעיירה באנף אני מניחה. רוב האזורים לטיול בפארק באנף הם מאגם לואיז צפונה. אפשר להעביר יום נחמד בעיירה (רכבל, מעיינות חמים, טיול אופניים ועוד).
    יום 3 – עדיף ללון באגם לואיז או בפילד.
    יום 4 – לינה כמו ביום 3.
    יום 11 – נראה לי די מיותר. ובפרט שזו נסיעה הלוך חזור. אפשר לוותר ובמקום זאת לרווח (או עוד יום בגאספר או עוד זמן לווקטוריה)
    אם בכז לא רוצים לוותר עדיף לעבור בוויסטלר בדרך דרומה. ביום 8 להתחיל בנסיעה מקמלופס וביום 9 לסיימה בוויקטוריה כך:

הצג מפה גדולה יותר
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון מסלול ברוקיז הקנדיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0