עזרה בתכנון יום נסיעה מזיאון לברייס

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון יום נסיעה מזיאון לברייס

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12607 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע,
    רציתי לשאול אם המסלול שאני רוצה ריאלי ואפשרי:
    יום ראשון-זיאון
    יום שני – יציאה בבוקר למסלול canyon overlook – משם לשמורת הדיונות הוורודות – ומשם המשך ל cedar break ולינה בבריס
    יום שלישי-ברייס ולינה בברייס
    יום רביעי – קודכרום ולינה בשמורה או בברייס (איפה שאמצא מקום).
    יום חמישי-אגם פאול

יש לי כמה שאלות:
    האם נראה סביר יום שני? האם נספיק הכל?
    מה יש לעשות בcedar break ? האם יש מסלולים מועדפים?וכמה זמן בערך אפשר לשהות שם?
    בשמורת הדיונות הוורודות – האם יש משהוא מסויים שאת ממליצה לעשות שם?

תודה רבה
    אורית

דרך אגב ,
    היינו במעיינות החמים שהמלצת באזור אגמי ממות – היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!! בינתיים על פי רוב זה השוס של הטיול (נהננו מאוד מהטבילה במעיינות, המקום פשוט מדהים ביופיו).אחכ טיילנו באזור האגמים ואגם גון – אני התמוגגתי מכל רגע,
    כעת אנו בזיאון מקום מהמם, הספר שלך מלווה אותנו בכל המסלולים, הפירוט וההסברים שם ככ פשוטים ומדוייקים.

שוב תודה …

#12612 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ביום השני אני לא חושבת שתספיקו לבקר בסיידר בריקס (זה גם לא ממש בכיוון). אין לי המלצות מיוחדות על שמורה זו. כנ"ל לגבי שמורת הדיונות הורודה (אפשר פשוט להסתובב וללכת קצת על הדיונות). אני הייתי דוחה את שמורת הדיונות ליום הנסיעה לאגם פאוול (כי זה בין כה בדרך). לגבי היום החמישי – תגיעו לאגם פאוול רק בשעות הצהריים (זה 4 שעות נסיעה נטו) המאוחרות. האם תספיקו לטייל במקום? (איני יודעת מה המשך הטיול…). ייתכן שכדאי לנסוע לאגם פאוול כבר ביום הרביעי בצהריים ולעצור בדרך בדיונות הורודות. אפשר כך להגיע לברייס כבר ביום השני אחר הצהריים ולהספיק לעשות משהו מהשמורה כבר ביום שני.
    תהנו… ואם יש לך הערות או הארות על המידע בספר ספרי לי.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון יום נסיעה מזיאון לברייס
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0