עזרה בתכנון טיול למערב ארה"ב- שילוב מסלולים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון טיול למערב ארה"ב- שילוב מסלולים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #14963 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום, אנחנו הורים ל 3 בנות בגילאים 12,8,4 .
    יש לנו את הספר שלך לגבי המזרח והוא פשוט מעולה. עכשיו הזמנתי את הספר של המערב אך אשמח אם תוכלי לעזור לי עד שהוא יגיע כי אנחנו רוצים לסגור מקום לינה ביוסמיטי .
    היינו מעוניינים בדעתך לגבי תכנון הטיול למערב:
    1. אם הוא לא צפוף מידי
    2. אנחנו מתלבטים בין LA לסן דייגו. (אין לנו כוונה להיכנס לפארקי השעשועים ב LA כבר היינו שם, אבל מתלבטים לגבי sea world).
    3. להוסיף יום בסן פרנססיקו על חשבון ווגאס בסוף.
    1.7 טיסה והגעה ל SF בלילה
    2.7 SF
    3.7 SF ובערב לנסוע למונטריי
    4.7 מונטריי . בערב נסיעה ללינה לקמבריה 3- שעות.
    5.7 נסיעה בבוקר ל LA כ-4 שעות. יום ב LA או לחילופין סן דייגו
    6.7 יום LA ולינה שם/ או סן דייגו
    7.7 נסיעה ליוסמיטי בבוקר . טיול בחלק הדרומי. בערב נסיעה לעמק ולינה שם
    8.7 יוסמיטי טיול בעמק
    9.7 מעבר טיוגא. לינה בלי ונינג/ אגמי ממות\'
    10.7 נסיעה לווגאס בבוקר 6 שעות. לינה בווגאס
    11.7 ווגאס. לינה בווגאס.
    12.7 נסיעה לזאיון שעתיים וחצי נסיעה.יום טיול זאיון לינה זאיון
    13.7 זאיון. לינה בזאיון
    14.7 נסיעה לברייס. שעה וארבעים דקות נסיעה. טיול בברייס. לינה בברייס
    15.7 טיול בברייס. לינה בברייס.
    16.7 נסיעה לווגאס. ווגאס
    17.7 סכר הובר + גרנד קניון
    18.7 טיסת לילה חזרה מווגאס

אודה לתשובתך,
    אורית

#14985 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לגבי סן דייגו ועולם הים – אני לא הבן האדם הנכון לשאול כי אני לא אוביקטיבית (אני מאוד נגד ההחזקה של לווייתנים בשבי למטרות קרקס)…
    לגבי שאר התוכנית –
    הנסיעה ממונטרי לקמבריה היא נסיעה נופית נהדרת בכביש 1 היפהפה. כדאי לקדיש לה יום מלא בשעות האור.
    המסלול שלכם לא הגיוני בעיני – יש בו המון הלוך חזור – מסן פרנסיסקו ללוס אנגלס/סן דייגו ומשם ליוסמיטי.
    מציעה לכם אחת מהשתיים – או לוותר על לוס אנגלס/סן דייגו ולנסוע ישירות מקמבירה ליוסמיטי, או לעשות מסלול אחר כזה המוותר על מעבר טיוגה – סן פרנסיסקו – יוסמיטי – מונטרי – כביש 1 – לוס אנג'לס/סן דייגו – וגאס והפארקים.
    לגבי החלק הפארקים התוכנית הגיונית למעט מה שכתבת על הגרנד קניון – אי אפשר להספיק ביום אחד את סגר הובר ואת שמורת הגרנד קניון ששוכן כחמש שעות נסיעה מווגאס (אלא אם נוסעים ל-skywalk שהוא מרפסת תצפית מתויירת על אזור פחות יפה של הקניון כשעתיים וחצי מווגאס). מציעה לכם לכן לשקול להוסיף עוד יום לטיול בפארקים ולנסוע מזאיון למצוק הצפוני ללינה (שלוש שעות נסיעה), ללון במצוק הצפוני ולמחרת לנסוע לברייס (שלוש שעות נסיעה). יש לודג נהדר במצוק הצפוני אבל קשה מאוד למצוא בו מקום פנוי – נסו את מזלכם – http://www.grandcanyonlodgenorth.com/
    נטע

עדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון טיול למערב ארה"ב- שילוב מסלולים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0