עזרה בתכנון טיול לדרום מערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה בתכנון טיול לדרום מערב ארה"ב

מוצגות 9 תגובות – 11 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #28107 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לינה בבריסון סיטי טיפה תאריך את סך הנסיעות אבל זה זניח (לא יותר מ-20 דקות סך הכל) אז אם מצאתם מלון טוב בבריסון סיטי זה בסדר גמור.
    נטע

#29181 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לאפקוט יום אחד
    הפארק הקלאסי דומה באורלנדו ובלוס אנגלס
    האנימל בעיקרון יותר מכוון לילדים אבל יש שם כמה מתקנים שמאוד מתאימים לגדולים – למשל רכבת ההרים אוורסט
    נטע

#29191 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא הבנתי ביום אחד לנסוע מאשוויל לסוואנה דרך צרלסטון?
    זו נסיעה ארוכה. 6 שעות נטו ובברוטו ודאי 8 שעות
    קשה לי להאמין שתספיקו עוד ממש לטייל בצרלסטון אלא אם תצאו לדרך ממש מוקדם
    https://goo.gl/maps/GKocXfW67dS2
    נטע

#29441 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא בטוחה שהבנתי את השאלה הראשונה. אפשר לעשות יום טיול ממרכז המבקרים אוקונאלופטי עד אשוויל לאורך הדרך הבלו רידג. כלומר כל יום עוקבים אחרי הדרך (ויש ממנה פניות קצרות לכל מיני אתרים) עד סביבות העיירה אשוויל.
    תודה על ההערה בעניין טעות ההקדלה.
    הנסיעה לסוואנה כאמור ארוכה ולא הייתי מאריכה אותה עוד (בכשעה וחצי) שכן במילא לא יהיה לכם די זמן לבקר בצארלסטון – ולהגיע לשם רק עבור הגשר והנהר זה לא מוצדק. אפשר כן לעצור בדרך בשמורת הטבע הלאומית קונגריי – קצת חילוץ עצמות מהנסיעה (זה די בדרך).
    נטע

#29678 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני לא מכירה אתרים שמספקים הנחה משמעותית שמצדיקה לא לרכוש באתרים הרשמיים של הפארקים.
    תשאלי שוב את השאלה השניה כי איני מבינה אותה ואני לא זוכרת מה הייתה השאלה המקורית.
    נטע

#29721 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אוקי אז אתם עושים את הקטע בבלו רידג משמרות הסמוקיס עד לאשוויל? באיזה כיוון? איפה לנים בלילה שלפני ובלילה שאחרי. את צריכה להעביר לי את המידע בצורה ברורה כדי שאוכל לענות. אין לי דרך לענות על פי האופן בו שאלת.
    אין משהו מעניין במיוחד בקולומבוס אבל כפי שכבר כתבתי לך לדעתי בעבר אפשר לעצור בדרך בשמורת הטבע הלאומית קונגריי – כדי קצת לחלץ עצמות מהנסיעה. יש מידע על השמורה בספר.
    נטע

#30368 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

תודה רבה שומרת. שמחה מאוד לשמוע שהיה טוב! ניפגש בטיולים הבאים (: נטע

#61663 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום רב
    האם יש לך ספר או מסלול שניתן לרכוש על אזור דרום דקוטה ?
    אני מבינה שאם אנחנו נוחתים בדנוור זה השדה תעופה הכי קרוב יחסית ואז רוצים לשקול לשלב את דרום דקוטה הר ראשמור קאסטר פארק וBADLANDS NATIONAL PARK ולאחר מכן לחזור לדנוור ולעשות את המסלול הירוק חום הרי הרוקיס אמרקאיים הגרנד קנייון יוטה מואב ולסיים בלאס וגאס . כמה זמן מומלץ להקדיש לדרום דקוטה והאם ראלי לשלב ביחד עם המסלול ירוק בספרך דרום מערב
    אשמח לעזרתך
    תודה רבה שומרת

#61670 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין ספר
    יש מידע באתר כאן
    https://www.maslulim-america.com/article/%d7%9e%d7%a8%d7%9b%d7%96%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91/
    לגבי שאר השאלות – זו שאלה גדולה מכדי לענות בפורום
    https://www.maslulim-america.com/%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%99%d7%a2%d7%95%d7%a5/
    אשמח לענות על שאלה ממוקדת או שאת מוזמנת לפנות ליעוץ אישי ונבנה יחד שלד מסלול
    נטע

מוצגות 9 תגובות – 11 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
מענה ל־עזרה בתכנון טיול לדרום מערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0