עזרה במסלול מסיאטל לס"פ

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה במסלול מסיאטל לס"פ

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #21075 הגב
    דני
    אורח

שלום נטע,

נעזרנו רבות בספר שהוא מעולה.
    נשמח לעצתך לגבי המסלול המצורף, האם הקדשנו מספיק זמן וכן מה ניתן להוסיף.
    יש לנו יומיים פנויים, למרות שאני לא בטוחה שלקחנו בחשבון הכל.

(לא מעוניינים להיכנס לגן החיות בבנדון…)

תודה רבה!!

1 נחיתה אחה"צ סיאטל
    2 סיאטל
    3 הר ריינייר
    4 שמורת אולימפיק חלק צפוני
    5 אולימפיק חלק דרומי
    6 בוקר אולי השלמות אולימפיק, אסטוריה,
    7 פורטלנד, אחהצ Woodburn Premium Outlets
    8 מקנון ביץ' לאורך החוף, עד קייפ פרפטואה
    9 קייפ פרפטואה, כביש 138 לקרייטר לייק, נספיק סיבוב מסביב, מספיק שעתיים
    10 דרך ג'קסונוויל, Mount Shasta עד ל- Lassen Volcanic National Park – כ- 8 שעות נסיעה
    11 טיול רגלי ב Lassen, נסיעה לאגם טאהו, שמורת סקוויות, לינה באזור טאהו
    12 נסיעה ליוסמיטי, לצד המזרחי, טיוגה פס
    13 יוסמיטי
    14 יוסמיטי
    15 נסיעה לשמורת muir woods+ביקור בשמורה?
    16 ?
    17 ?
    18 סן פרנסיסקו השלמות, גולדן גייט, סוסליטו?
    19 סן פרנסיסקו, אחה"צ טיסה הביתה
    20

#21121 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    חסר לי במסלול מתי מתבצעות נסיעות. למשל – יום 3 נסיעה לצפון האולימפיק וגם טיול בצפון האולימפיק…. – נסיעה מפרדייז בריינר לפורט אנגלס בצפון האי ונקובר אורכה 4 שעות. זה לא ישאיר הרבה זמן טיול ביום הזה. כנ"ל בהמשך – ציינו מתי מתבצעות הנסיעות ובדיוק איפה הלינה. אישית הייתי משנה את המסלול – מהר רייניר לקרייטר ומשם לחופי דרום אורגון (שהם הכי יפים… הייתי מתחיל בבנדון המקסימה ומשם מדרימה), משם לשמורת רדווד ומשם ללאסן, לטאהו וליוסמיטי. על האולימפיק הייתי מוותרת שכן זה מאוד מאריך וכן חופי דרום אורגון לא פחות יפים. שלחו שלד חדש ואעבור עליו שוב. באיזה חודש מתבצע הטיול?
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

#21183 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המסלול בנוי סהכ בסדר אבל הוא נורא עמוס. עמוס בצורה לא הגיונית. כפי שכתבתי לכם בעבר המלצתי – וותרו על האולימפיק וותרו על חופי צפון אורגון. סעו מהר רייניר לקרייטר לייק ומשם לבנדון ומבנדון דרומה לשמורת הרדוודס (ואז גם אפשר לוותר על מיור). משמורת הרדוודס ללאסן (על שסטה אפשר לוותר לדעתי. אין טעם להקדיש זמן לרדינג. מפלי מק לאוד יפים). מלאסן המסלול בסדר. באיזו עונת שנה יערך הטיול?
    נטע

נעזרתם בפורום מסלולים?
    רוצים להחזיר לפורום?
    בצעו את ההזמנות לטיול (מלון, רכב, קרוואן) באמצעות הלינקים שבצד עמוד הפורום
    המחיר שלכם יהיה זהה והעמלה שלנו תאפשר המשך השקעה בפורום ומתן תשובות מפורטות

#90533 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום וצהריים טובים שאלת התייעצות בבקשה המסלול שלנו מתחיל בלוס אנגלס משם ממשיכים דרך סקויה קינגס קנייון ליוסמטי
    מיוסמטי המסלול ממשיך לאגם טאהו שמורת לאסן ומשם דרך חופי אורגון עד לפרוטלנד דרך נהר הקולומביה פירוט מסלול רשמתי ממזמן ואמרת שתקין שאלה בקשה אלייך מפורטלנד אני מתלבטת מה עדיף יש לנו 8 ימים האם כדאי להשאר התוכנית של פארק אולמפיק וסיאטל והסביבה כי הטיסה היא חזרה מסיאטל או שיותר יפה לנסוע לגליישר ולדרך הנופית going to the sun ולהיות בגליישר עוד יומים ואז לחזור לסיאטל לטיסת חזרה ואז אני מוותר על פארק אולמפיק וסיאטל והסביבה א מעדיפים נופים ולא ערים ולכן אשמח לדעת איזה אזור יותר יפה לדעתך אשמח להמלצתך בעניין בברכה שומרת .

#90532 הגב
    שומרת
    אורח

נטע שלום וברכה אני רוצה לסגור את המסלול משמוררת לאסן עד לקרטיר לייק אשמח להמלצתך
    שמורת לאסן אנחנו נשהה כיומיים לאחר מכן אנחנו ניסע דרך שמורת רדווד לכיוון חופי אורגון . המרחק משמורת לאסן לרדווד הוא כ 400 קילמוטר האם הגיוני לעשות את המרחק ביום אחד או שיש מה לעשות בדרך בבקשה ?
    שמורת רדווד יום מלא בנוסף לנסיעה
    עוד יומים חופי אורגון עד שמורת הדיונות ומערת אריות היום ומשם נחתוך לכיוון קרטייר לייק נוותר על ניופורט
    כלומר יום מלא ברדווד ועוד יומים באורגון שכוללים את שמורת בנדון ואת מערת אריות הים ודיונות החולות ומשם ל קרטייר לייק ועד לסיאטל בהמשך
    אשמח לחוות דעתך בעניין המון תודה

#90540 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    סהכ נראה בסדר אבל במקרה של רדווד עדיף לילה מדרום לשמורה ולילה מצפון לשמורה – שכן זו שמורה צרה וארוכה עם כביש מפותל שפחות מתאימה לטיול כוכב
    לגבי שאר המסלול כאמור נראה בסדר אבל הלוז לא 100 אחוז ברור לי
    אם רוצים לשלוח לוז נא לשלוח באותו אופן שבו הוא כתוב במחולל המסלולים
    https://www.maslulim-america.com/m-maslulim/
    כדי שאבין אותו עד הסוף
    האם את נעזרת בספר הזה?
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d/
    נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־עזרה במסלול מסיאטל לס"פ
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0