עזרה באישור מסלול טיול אפשרי למערב ארה"ב

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה עזרה באישור מסלול טיול אפשרי למערב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8223 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי נטע מה שלומך?
    מהספר שלך למדנו הרבה ורציתי לשאול על המסלול שתכננתי האם הוא אפשרי וכדאי?
    הטיול מתחיל ב 18/3 ומסתיים ב 2/4 השנה. טיול טיסה ורכב על ידי זוג בנות ללא ילדים בטיול. רציתי לומר לפני כן שמאד רציני להגיע ליוסמיטי אבל אני מבינה שזה לא אפשרי בגלל השלג, יחד עם זאת ראיתי שטיולי אוטובוס מסן פרנציסקו יוצאים בתאריכים הללו לפארק ורציתי לשאול אם הם מקבלים אישור מיוחד להיכנס לפארק והאם כדי לסוע איתם או שאולי את יודעת באיזו דרך הם נוסעים?
    המסלול שחשבנו עליו הוא:
    ת"א – לוס אנג'לס -18/3
    לוס אנג'לס – 18-21/3
    נסיעה לוואגס 21/3 + לינה
    וואגס 21/3-23/3 עד הבוקר
    בבוקר נסיעה לגרנד קניון 23/3 |}+ לינה
    גרנד קניון 24/3 עד הצהריים המאוחרות ואז נסיעה ל kigman |+ לינה
    25/3 – נסיעה מקיגמן לעיירה סולווג ולינה שם.
    26/3 טיול מסולווג עד לעיירה כרמל ולינה בכרמל או באזור
    27/3 טיול בכרמל ובאזור ונסיעה ועד לעמק סונומה ולינה שם
    28/3 יום טיול בעמק היין והגיעה בשעות הערב לסן פרנציסקו ולינה
    29/3 סן פרנציסקו – העיר (החזרת הרכב בצהריים)
    30/3 – סן פרנציסקו – טיול לסוסליטו |+ יער מאיר ווד (לא יודעת איך אולי ביום טיול אוטובוס)
    31/3 – סן פרנציסקו העיר
    1/4 סן פרנציסקו העיר
    2/4 הביתה

מה דעתך?
    תודה רבה
    מאיה

#8227 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אין בעיה לנסוע בחודש זה לעמק של יוסמיטי. כמובן שאם יש סופת שלגים כבישים נחסמים אבל זה נדיר יחסית במרץ. לכן אתן יכולות בהחלט להוסיף לטיול נסיעה ליוסמיטי (אני הייתי מוסיפית את יוסמיטי לפני סן פרנסיקו ולאחרי אזור החוף). לגבי המסלול – קחו בחשבון שב-25.3 יש לכם נסיעה ארוכה של כשבע שעות. מניחה שב-26.3 תסעו בכביש 1. לא הגיוני לי נושא עמק הייין – אתן נוסעות לסונומה שהוא מצפון לסן פרנסיסקו ואז חוזרות לסן פרנסיסקו..? כמו כן ה-27.3 קצת עמוס. האם לא תבקרו ביום זה גם במונטריי. אגב יש עמקי יין יפים באזור סולוונג. אולי תבקרו בהם במקום בסונומה. אני הייתי מוותרת על עמקי היין ומוסיפיה כאמור מכרמל נסיעה ליוסמיטי – יש להקדיש לתוספת של יוסמיטי יומיים או שלושה ימים.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־עזרה באישור מסלול טיול אפשרי למערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0