- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 8 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › סן פרנסיסקו,נסיעה בכביש אחד התלבטות על זמני הנסיעה ,מסוסליטו עד לאס אנג'לס
היי יש לי התלבטות אשמח לעזרתך
אני נוחתת בניו יורק ,ומשם ישר טסה לסן פרנסיסקו
מגיעה לסן פרנסיסקו ,אני נמצאת שם כיום וחצי
וביום השלישי יוצאת לכביש 1,היעד הוא לאס אנג'לס
אני יוצאת מסוסליטו למונטרי ,כרמל
לביג סאר,לגוליה פפר,סאן ,לסאן לואיס אוביס ופיזמו ביץ'=
(הלינה תהיה או בפיזמו ביץ או סאן לואיס אוביס)זה המסלול של היום הראשון שכולל עצירות,מדובר בנסיעה של כ 7 שעות
ביום השני:
טיול קצר באזור הלינה שבחרנו,סנרה מריה וסנטה ברברה
הגעה ללאס אנג'לס
ביום השני הנסיעה היא כ 6 שעות
האם המסלול של היום הראשון נראה לך ארוך מידי ובר ביצוע?
כי כשאני מסתכלת על כל היעדים ועל משך הנסיעה זה נראה לי ממש ארוך ומייגע,למרות הנופים המרהיבים
אשמח להכוונה
[תודה רבה
הי
המסלול של היום הראשון אכן ארוך מדי לטעמי (שכן הוא כולל מקומות שיש בהם הרבה מה לעשות וכן דרך נוף שיש לאורכה עצירות רבות). וגם – אל תשכחי שכיוון שמדובר בתחילת הטיול עדיין תהיי בו בגט לג… לכן, עדיף ללון בלילה הראשון צפונית לפיזמו ביץ באזור העיירה סאן סימיון או קמבריה ולבקר ביום הראשון ביקור קצר במונטריי (אם יש זמן – כדאי מאוד לבקר באקווריום) ומשם לנסוע על כביש מספר 1 (דרך ביג סר כמובן) ולעצור במפל של שמורת גוליה פיפר. היום השני יכלול במקרה זו עוד נסיעה קצרה על כביש מספר 1 ולאחריו נסיעה באוטוסטראדה (101) ללוס אנג'לס. בגלל שרוב הנסיעה ביום זה בכביש המהיר אפשר לגמוע בו מרחקים בקלות יחסית.
לגבי שאר היעדים שציינת – בסאן לואיס אוביספו ממש אין מה לעשות וגם על פיזמו ביץ', כרמל וסנטה מריה ניתן לוותר. לגבי סנטה ברברה – זו עיר מאוד יפה אבל אני בספק אם יהיה לך זמן… אפשר להחליט תוך כדי אם להכנס לעיר או לא..
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת