סיור בבית הלבן

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #18552 הגב
    רלי
    אורח

האם מתקיימים סיורים בבית הלבן? אם כן, היכן נרשמים?
    רלי

#18554 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מתקיימים אבל לא פשוט להשתתף (בעיקר לאזרח זר). לשם כך את צריכה למלא בקשה בין חצי שנה לכחודש מראש דרך שגרירות ישראל בוושינגטון.
    נטע

#18559 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש באחד ממסלולי ספר ארה"ב מזרח וארה"ב דרום מזרח מעט על שמורת השננדואה – ביום בו נוסעים חזרה משמורת הרי הסמוקי והדרך הנופית בלו רידג' חזרה לוושינגטון. זה ממש מעט. למען האמת יצא לי לעשות ביקור יותר מקיף בשמורה דווקא לאחר כתיבת הספרים ולכן המידע על השמורה בספרים עצמם מוגבל יחסית. אם יש לך שאלות ספציפיות את מוזמנת לשאול בפורום ואנסה לסייע.
    נטע

#18564 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יש עוד המון מקומות מומלצים? – איי האאוטר בנקס, שמורת הרי הסמוקי, רכס הבלו רידג ועוד. מציעה לך לעיין במסלול הירוק בספר ארה"ב דרום מזרח מסלולים.
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
    נטע

#18605 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לדעתי אם אתם כבר מדרימים עד להרי הסמוקי השקיעו יותר זמן בדרך הנופית בלו רידג שהיא יפה יותר (לדעתי) משמורת השננדואה – זה בעצם המשך של הדרך הנופית skyline drive שבשננדואה אלא בהרי האפלאצים הדרומייים יותר שהם יותר גבוהים ועל כן יותר מרשימים. ואם בכל זאת נשארים בשננדואה אז בעמק השננדואה אין לדעתי טעם לטייל. כדאי להתמקד ב-skyline drive. מערת לוראי נחמדה אבל לא מדהימה (מערבת אבשלום בארץ לא פחות יפה כך שזה לא חובה). כמו כן הייתי מציעה קודם לנסוע את הנסיעה הארוכה לסמוקי ואז אחרי שהות של שלושה לילות שם (שזה פרק זמן הגיוני) להתחיל לעלות צפונה. מידע על הבלו רידג ועל הסמוקי תוכלי למצוא בספר שלי על דרום מזרח ארה"ב.
    נטע

#18632 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    טוב לדעת!
    תודה, נטע

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מענה ל־סיור בבית הלבן
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0