- This topic has תגובה 1, משתתף 1, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › סולט לייק סיטי לסיאטל הלו"ז הגיוני?
אני ואחי מתכננים לעשות טיול מסולט לייק סיטי לסיאטל בין התאריכים 4.10 – 11.10 להלן שלד מפורט לפי ימים.
יום ראשון – צפי לצאת לדרך ב 15:30 לג'קסון
שני – גרנד טיטון בקטנה וילוסטון
שלישי – ילוסטון
רביעי – ילוסטון + נסיעה לגליישר
חמישי- גליישר
שישי – נסיעה ארוכה לסיאטל
שבת מנוחה סיאטל
ראשון – אולימפיק או הר ריינר (טיסה 22:30 מסיאטל) מה עדיף?
השאלה הקצרה האם הלוז אפשרי מבחינת הימים? ומה הסיכון מבחינת מזג האוויר? האם היית משנה משהו בשלד?
הי
המסלול עמוס מדי לדעתי
שני – זה 3 שעות נסיעה נטו למרכז ילוסטון. או שלא תספיקו אל ילוסטון או שלא את טיטון
זה משאיר רק יום אחד בילוסטון
גליישר – לדעתי אין טעם לנסוע בסוף אוקטובר. צפי שרוב השמורה תהיה סגורה (למעט אולי חלקים במערב השמורה)
כמו כן נסיעה ביום אחד מגליישר לסיאטל זה קצת יותר מדי לדעתי – גם לנהגים שיש להם כוח סבל בנהיגה
הייתי מוותרת על גליישר ומאריכה בילוסטון
ראשון – ממש בעייתי להספיק ביום אחד לנסוע מסיאטל לאולימפיק או לרייניר (3 שעות נסיעה נטו לכל כיוון) פלוס להגיע לשדה תעופה בשעה 20 אני מניחה
מבין השניים – באולימפיק יותר סיכוי שכבישים יהיו פתוחים (ברייניר כבר מושלג בנובמבר)
כאמור המסלול עמוס מדי והסיכון בכל המסלול מבחינת מזג אוויר רב
אתם יכולים לקרוא למשל כאן על הטיול המושלג האחרון שלי באזור הזה בסוף ספטמבר/תחילת אוקטובר האחרונים
https://www.maslulim-america.com/%d7%98%d7%99%d7%95%d7%9c-%d7%91%d7%9e%d7%a2%d7%a8%d7%91-%d7%90%d7%a8%d7%94%d7%91-%d7%95%d7%a7%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%9d-11-15/
אני חושבת שחובה לשכור רכב 4 על 4 ולשאת שרשראות שלג וכן אין טעם לדעתי לנסוע לגליישר בעונה הזו (שימו לב שבכל מקרה רוב מערב השמורה שהינו בשטח של שמורה אינדיאנית סגור השנה בשל הקורונה)
נטע
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת