- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 9 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › סוג של טיול מאורגן?
אנחנו מתכננים טיול לארצות הברית עם הילדים ומתלבטים אם להירשם לטיול מאורגן או לצאת בעצמנו. לפי מה שאני רואה באתר שלך את מציעה שירות של ארגון טיול הכולל תכנון מפורט לפי ימים אבל הטיול בשטח הוא עצמאי. האם אני מבינה נכון? אם נחליט להצטרף לטיול מאורגן אז זה יהיה במסלול שבחרנו באתר של חברת הטיולים הזה http://www.neve-academia.co.il/ כשהם מציעים מסלול של 20 יום בדגש פארקים ושמורות טבע כולל הילוסטון. מבחינת המקומות זה כולל את ניו יורק, פילדלפיה, שמורת הטבע ווטקינס גלן, מפלי הניאגרה, סן פרנסיסקו, יוסמיטי ועוד הרבה מקומות אחרים. האם להערכתך אם אנחנו רוצים להספיק לראות כמה שניתן מקומות אבל בקצב הגיוני עם שני ילדים ומקסימום ראש שקט האם את חושבת שהשירות שלך משרת את המטרה? האם זה כולל גם הזמנת מלונות וטיסות או רק את תכנון המסלול בלבד?
הי
אכן הטיול אם אני מסייעת לכם לתכנן את הטיול אזי הטיול בשטח הוא עצמאי וגם הזמנת הלינות, הרכב והאטרקציות היא עצמאית, תוך סיוע כמובן. ארה"ב היא ארץ קלה יחסית לטייל בה (ויש פחות בעיה של שפה בהשוואה לאירופה) כך שאני לא רואה קושי ביציאה לטיול עצמאי שאינו מאורגן. בכל מקרה אני נוסעת בקרוב לחול ואוכל לקבל ייעוצים חדשים רק לאחר ראש השנה. אם זה מתאים אשמח לסייע לכם.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת