סוג של טיול מאורגן?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #16964 הגב
    רלי
    אורח

אנחנו מתכננים טיול לארצות הברית עם הילדים ומתלבטים אם להירשם לטיול מאורגן או לצאת בעצמנו. לפי מה שאני רואה באתר שלך את מציעה שירות של ארגון טיול הכולל תכנון מפורט לפי ימים אבל הטיול בשטח הוא עצמאי. האם אני מבינה נכון? אם נחליט להצטרף לטיול מאורגן אז זה יהיה במסלול שבחרנו באתר של חברת הטיולים הזה http://www.neve-academia.co.il/ כשהם מציעים מסלול של 20 יום בדגש פארקים ושמורות טבע כולל הילוסטון. מבחינת המקומות זה כולל את ניו יורק, פילדלפיה, שמורת הטבע ווטקינס גלן, מפלי הניאגרה, סן פרנסיסקו, יוסמיטי ועוד הרבה מקומות אחרים. האם להערכתך אם אנחנו רוצים להספיק לראות כמה שניתן מקומות אבל בקצב הגיוני עם שני ילדים ומקסימום ראש שקט האם את חושבת שהשירות שלך משרת את המטרה? האם זה כולל גם הזמנת מלונות וטיסות או רק את תכנון המסלול בלבד?

#16988 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן הטיול אם אני מסייעת לכם לתכנן את הטיול אזי הטיול בשטח הוא עצמאי וגם הזמנת הלינות, הרכב והאטרקציות היא עצמאית, תוך סיוע כמובן. ארה"ב היא ארץ קלה יחסית לטייל בה (ויש פחות בעיה של שפה בהשוואה לאירופה) כך שאני לא רואה קושי ביציאה לטיול עצמאי שאינו מאורגן. בכל מקרה אני נוסעת בקרוב לחול ואוכל לקבל ייעוצים חדשים רק לאחר ראש השנה. אם זה מתאים אשמח לסייע לכם.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־סוג של טיול מאורגן?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0