סאן פרנסיסקו,יוסמטי, כביש 1 ,לאס ווגס במרץ

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה סאן פרנסיסקו,יוסמטי, כביש 1 ,לאס ווגס במרץ

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8229 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,
    אחרי שקראתי את הספר קליפורניה ברצוני לשאול:
    אנחנו כבני שישים נוחתים בסאן פרנסיסקו ב14/3 מתכננים לבקר ( פעם ראשונה)בעיר בימים חמישי שישי שבת וראשון – כנראה ניקח מלון ליד היוניון סקוור, היכן כדאי לבקר ? אנחנו דתיים כך שבשבת נטייל ברגלבאזור. בצהרים של יום א 17/3 לקחת רכב ( לשבוע ולהחזיר בלוס אנגלס) ולנסוע ליוסמטי ( או שכדאי לאגם טאהו) , ללון שם למחרת לטייל בשמורה – מה פתוח בתאריכים אלו?אילו מקומות מומלצים?- האם כדאי יומיים בשמורה?-לנסוע לכיוון מונטריי , לנסוע דרומה על כביש 1 לראות כלבי ים, לוויתנים וכו' -האם התקופה מתאימה והיכן המקום המועדף? ואז לפנות מזרחה לכיוון לאס וואגס. המטרה שלי להגיע בים שישי ללאס ווגאס ולהישאר עד ראשון בבוקר ואז לנסוע ללוס אנגלס ולהחזיר את המכונית.. איזה מסלולים מעניינים יש בדרכים אלו? אני מבין שהמסלול מפותל והזמן קצר אך אני מוגבל עי כנס וע"י פסח שאותו אעשה בלוס אנגלס.קראתי את הספר קליפורניה שפתח לי קצת את העיינים כמו בשנה שעברה שנעזרתי בספר על הרוקי'ס.
    תודה

#8232 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לגבי סן פרנסיסקו – יש בספר שלי על קליפורניה ועל מערב ארה"ב שפע הצעות למקומות מומלצים לבקר בהם. אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות.
    לא מציעה לנסוע במרץ לאגם טהו אלא אם כן אתם מחפשים טיול שלג (האזור שסיבב האגם מאוד משולג)… בעמק של יוסמיטי אמור להיות פתוח במרץ, אלא אם כן יש מזג אוויר קיצוני. יום מלא בשמורה בחודש זה (בו כבישים רבים סגורים) מספיק.
    זו אכן תקופה נהדרת לכביש 1.וכן עונה נהדרת לצפות בה בלווייתנים, בפרות ים ובגורים של לוטרות וכלבי ים ואריות ים. יש בספר הרבה הצעות לצפייה ביונקים ימיים. ממליצה במיוחד בעונה זו לצאת לשיט צפייה בלווייתנים היוצא ממונטרי. כדאי לעצור במושבת פילים הים בקרבת סן סימון.
    אני מציעה לנסוע דוך לווגאס (ואם יש זמן לבלות אותו באזור החוף לפני הנסיעה), ואחכ דוך ללוס אנגלס. אין לי המלצות למקומות לטייל בהם לאורך הכביש הראשי המוביל לווגאס. אפשר להוסיף טיול בשמורה המדברים מוהבי שהיא יחסית קרוב לדרך זו אבל נסיעה אליה היא הארכה די משמעותית של הדרך.
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־סאן פרנסיסקו,יוסמטי, כביש 1 ,לאס ווגס במרץ
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0