דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › נסיעה של שבוע מאורלנדו לניו יורק- האם הגזמתי?
- This topic has 5 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 3 שנים, 6 חודשים by
נטע דגני.
-
מאתתגובות
-
מפלורידה לניו יורק ברכב באוקטובר
אורחמצורף התכנון שלי שמחבר מספר מסלולים מהספר של דרום מזרח ארה"ב
רציתי לדעת האם ראלי? האם תהיה שלכת?
אודה על כל עצה
ימים 1-11 פלורידה כולל keys, everglades, Orlando theme parks, cape kenedy
יום 12- מאורלנדו לסנט אוגוסטין כשעתיים, אפשר בדרך Blue spring
לינה סנט אוגוסטין
יום 13 מסנט אוגוסטין לצרלסטון כ4.5 שעות
לינה צרלסטון
יום 14
מצרלסטון ל- great Smokey mountains כ5 שעות
לינה צירוקי או אשוויל
יום 15 great Smokey mountains
לינה צירוקי או אשוויל
ימים 16-17 blue ridge pkw
לינות Roanoke?Luray?
יום 18- נסיעה לניו יורק דרך רוקוויל (עצירה משפחתית) כ 6 שעות
ימים 18-22 ניו יורק
נטע דגנימנהל בפורוםהי
לא יודעת מה התאריך אז לא יודעת לענות לגבי השלכת – בעיקר השלכת בהרי הסמוקי בשיאה מאמצע אוקטובר עד סוף אוקטובר
ימים 14-15 מציעה ללון בצירוקי ולא באשוויל (שרוחקה מהרי הסמוקי)
מבינה שיש לכם למעשה שלושה ימים לנסיעה מצירוקי לניו יורק – נטו בלי נסיעה בדרך נוף 12 שעות נסיעה
עם נסיעה בדרך הבלו רידג זו כמובן נסיעה ארוכה בהרבה…
מציעה לא להזמין לינה מראש ולהתחיל לנסוע בדרך הבלו רידג ולהחליט תוך כדי הטיול מתי לחתוך לכביש המהיר
שימו לב שבעיקרון הקטע היפה יותר (והגבוה יותר) של הכביש הוא הקטע הדרומי – מצירוקי לאשוויל (כולל עלייה להר מיטשל) ומאשוויל לבון
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
זה מסלול די לחוץ – ובעיקר אם מטיילים עם ילדים…
חושבת שהבחירה בהרים (ולא בחוף) נכונה
הכי מומלץ – שמורת הרי הסמוקי
צפונה מהשמורה הייתי עושה נסיעה בבלו רידג ומשם חותכת לכביש המהיר (מוותרת על השננדואה)
מציעה לך לעיין בספר שלי על דרום מזרח ארה"ב
אפשר לעשות מסלול מקסים מאורלנדו דרך צפון מערב פלורידה לניו אורלינס – אבל זה יהיה טיול קצר יחסית וכן לא יוביל כמובן לניו יורק
מידע על צפון מערב פלורידה אפשר למצוא בספרים שלי (אך אין מידע על לואיזיאנה וניו אורלינס בספרים)
נטע
נטע דגנימנהל בפורוםהי
ווקולה מקום מאוד יפה. כנל חופי הים של אזור קייפ סן בלה (חצי האי סיינט גוזף והאי סיינט גורג). חושבת שזה אכן מסלול יותר יפה מחופי האטלנטי. לא בדקתי אבל זה נראה לי מסלול קצת יותר ארוך. אם תסעו לאזור זה בקרו במעיין מנטיי (שהוא בדרך) במקום בלו ספרינגס
כמו כן שימו לב שגטלינבורג יותר יפה מצירוקי כמקום לינה וכן יש לידה יותר אזורי טיול קרובים בשמורה. כדי לחסוך נסיעות ייתכן שכדאי לכם לנסוע מחופי צפון מערב פלורידה לגטלינבורג וללון שם שני לילות ומשם לחתוך מזרחה בכביש החוצה את הרי הסמוקי.
כמובן שאם מוותרים על סיינט אוגוסטין וצרלסון זה מוריד עוד מהפן העירוני של הטיול לטובת הטבע.
נטעלאה
אורחהאם כדאי לנסוע עם קרוון מאורלנדו לניו ג'רזי?
יש מה לראות בדרך? תחנות עצירה?
אנחנו משפחה של 7 נפשות
נטע דגנימנהל בפורוםהי
תלוי כמה זמן יש לכם, מה עונת השנה וכדומה. בעיקרון זו נסיעה ארוכה וכדאי להקדיש לה זמן כדי שתוכלו לטייל בדרך.
לרעיונות בנוגע למסלולים – אפשר להיעזר במסלולים הללו (ממיאמי לניו יורק או לוושינגטון – ולעשות רק את הקטע מאורלנדו והלאה)
https://www.maslulim-america.com/m-maslulim-results/?filter-track-category=718%2C842
נטע -
מאתתגובות