נסיעה מיוסימיטי אל סן פרנסיסקו

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה נסיעה מיוסימיטי אל סן פרנסיסקו

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10006 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע יקרה,

תודה על תשובתך המהירה הקודמת אלי שעזרה לי ביותר בתכנון.

כעת נתקלתי בקושיה נוספת – מאחר ואני מבינה שתחילת מאי זו עדיין תקופה בה ישנם כבישים סגורים בדרך מיוסימיטי אל סן פרנסיסקו, מהי הדרך המומלצת לנסיעה?
    כמו כן, מאחר ונצא בשעות הערב המאוחרות מיוסימיטי לכיוון סן פרנסיסקו אולי כדאי שנשאר ללון באזור (אבל מחוץ לשמורה) ולמחרת נמשיך בדרכנו אל סן פרנסיסקו.
    ואם כן – האם ישנה עיירה בדרך שתוכלי להמליץ עליה? (מריפוסה?)
    אנא עזרתך בשתי השאלות.
    המון תודות.

#10020 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הכבישים מיוסמיטי לסן פרנסיסקו כולם אמורים להיות פתוחים במאי (הכבישים היחידים שעלולים להיות סגורים בשמורה במאי הם הכבישים לגליישר פוינט וכן כביש מעבר טיוגה החוצה את השמורה לכיוון מזרח). איני יודעת באיזו שעה תעזבו את השמורה אבל אם תעזבו בשעות אחר הצהריים אפשר בהחלט להגיע לסן פרנסיסקו (זה 4 שעות נסיעה). אם אתם רוצים ללון בדרך לא מציעה ללון במריפוסה כי זה מאוד קרוב לשמורה וגם – אם נוסעים בדרך הקצרה לסן פרנסיסקו בכלל לא עוברים ברמיפוסה. מציעה שתסתכלי במפה הזו: http://goo.gl/maps/McqBa ותבחרי נקודה באמצע הדרך או יותר לכיוון יוסמיטי או יותר לכיוון סן פרנסיסקו ותחפשי בה מלון. ברוב המקומות יש שפע מלונות.
    נטע

#18751 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    הדרך שהצעתי היא הקצרה ביותר.
    לא הצעתי דרך זו בספר שכן ההצעה בספר מתייחסת לחודשי הקיץ בהם כבישי יוסמיטי פתוחים ויש בספר הסבר מה לעשות כאשר הם סגורים.
    במקרה שלכם במידה והכביש לגליישר פוינט יהיה סגור אין טעם לעשות את המסלול המוצע בספר ואפשר לעשות את הדרך הקצרה.
    אם במקרה הכביש המוביל לגליישר פוינט כן יפתח אזי אפשר להיצמד כן למסלול המופיע בספר.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־נסיעה מיוסימיטי אל סן פרנסיסקו
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0