ניו יורק, מפלי הניאגרה וקליפורניה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ניו יורק, מפלי הניאגרה וקליפורניה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9502 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

הי, חשבנו לעשות מסלול שיתחיל בניו יורק – 5 ימים, משם נמשיך לניאגרה (עצירה באיתאקה) – 2 ימים, ומשם טיסה לסן פרנסיסקו (פה אנחנו בבעיה, לא ממש מצאנו מה ניתן לעשות בסן פרנסיסקו, אם כי הבנו שיש שם הרבה מה לעשות, נשמח לעזרה ולקצת פרטים על העיר), יוסמיטי – (3 ימים נראים לנו זמן סביר, אנחנו צודקים? או שמספיק יומיים? אנחנו משפחה כך שטיולים למיטיבי לכת\שאורכים שעות ארוכות לא באים בחשבון), כביש מספר 1 עד ללוס אנג'לס (3 ימים כולל יוניברסל ודיסנילד) לאס וגאס (2 ימים). אני לא ממש מרגיש שלם עם המסלול.. מה עוד ניתן להוסיף? לעשות?

#9504 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    האם עיינת בספר שלי על מערב ארה"ב? אם תעיין בו תוכל קרוב לוודאי לקבל מושג טוב כמה זמן להשקיע בכל מקום ומה לעשות (למשל – שאלתך על סן פרנסיסקו תיפתר בקלות אם תעיין בספר). לגבי המסלול – אני חושבת ששלושה ימים למונטריי, כביש 1 ויניברסל ודיסני זה מעט מדי (זה צריך להיות כפול מכך). מציעה שתכתוב שלד מסלול על פי חלוקה יומית כולל פירוט ימים המוקדשים לנסיעות (למשל שלושה ימים שציינת ביוסמיטי הם לא באמת שלושה ימים – חלקים מוקדשים אני מניחה לנסיעה לשמורה וממנה). אחרי שתכין שלד שכזה שלח אותו אלי דרך הפורום ואשמח להעיר עליו.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־ניו יורק, מפלי הניאגרה וקליפורניה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0