- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 2 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › ניו יורק בהתחלה או בסוף ?
שלום נטע
שמחתי לגלות את האתר הזה ויש לי מספר שאלות בסיסיות ( מקווה שאני לא חוזר על משהו שכבר "נלעס" בעבר ).
אנחנו מתכננים טיול ראשון בארה"ב ( זוג+ שני גמדים בני 10,13 ) . המטרה היא כ-3 שבועות מה- 24 ליולי ( תאריך מדוייק תלוי במחירי הטיסות – אנחנו גמישים יחסית ) , למערב ארה"ב ( תקציר המסלול הוא : טיסה לסאן פרנציסקו ( השכרת רכב ), יוסמיטי, כביש 1 , לוס אנגלס , סאן דיאגו , לאס וגאס גרנד קניון , חזרה לסאן פרנסיסקו או טיסה חזרה לארץ ( שזו שאלה נפרדת)
חברים המליצו לנו לנצל את ההזדמנות ולעצור גם לכ- 3 ימים בניו יורק ( ממילא יש עצירות ביניים שם בחלק ניכר מהטיסות ) , ואנו מתלבטים אם יותר נכון לעשות זאת בתחילת הטיול (לשבור את הטיסה הארוכה ולנוח , אבל מצד שני הילדים יסבלו מגט לג , יתבזבזו יום או יומיים ) או בסוף הטיול ( כשלכולם כבר נמאס ממקומות חדשים ולחוצים לחזור הבייתה אבל עדיין לא סובלים מג'ט לג ) .
עניין שני , בהתחשב במסלול שתואר קודם האם כדאי לחזור לסאן פרנסיסקו או לתכנן טיסות חזרה מלאס וגאס (דרך ניו יורק ? )
תודה מראש
שמעון
הי
אכן מומלץ לעצור בניו יורק. לגבי האם זה עדיף בסוף או בהתחלה – יש יתרונות לכאן ולכאן. בהתחלה – זה שובר את הג'ט לג. בסוף – יותר נחמד לשמור את ניו יורק לסוף. בקיצור – זו בעיקר החלטה אישית. אני חושבת שהייתי שמה את ניו יורק בסוף.
לשאלתך השנייה – אכן בהתחשב במסלול שתואר כדאי לטוס חזרה מווגאס.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת