ניו יורק בהתחלה או בסוף ?

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה ניו יורק בהתחלה או בסוף ?

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #8038 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע
    שמחתי לגלות את האתר הזה ויש לי מספר שאלות בסיסיות ( מקווה שאני לא חוזר על משהו שכבר "נלעס" בעבר ).
    אנחנו מתכננים טיול ראשון בארה"ב ( זוג+ שני גמדים בני 10,13 ) . המטרה היא כ-3 שבועות מה- 24 ליולי ( תאריך מדוייק תלוי במחירי הטיסות – אנחנו גמישים יחסית ) , למערב ארה"ב ( תקציר המסלול הוא : טיסה לסאן פרנציסקו ( השכרת רכב ), יוסמיטי, כביש 1 , לוס אנגלס , סאן דיאגו , לאס וגאס גרנד קניון , חזרה לסאן פרנסיסקו או טיסה חזרה לארץ ( שזו שאלה נפרדת)
    חברים המליצו לנו לנצל את ההזדמנות ולעצור גם לכ- 3 ימים בניו יורק ( ממילא יש עצירות ביניים שם בחלק ניכר מהטיסות ) , ואנו מתלבטים אם יותר נכון לעשות זאת בתחילת הטיול (לשבור את הטיסה הארוכה ולנוח , אבל מצד שני הילדים יסבלו מגט לג , יתבזבזו יום או יומיים ) או בסוף הטיול ( כשלכולם כבר נמאס ממקומות חדשים ולחוצים לחזור הבייתה אבל עדיין לא סובלים מג'ט לג ) .

עניין שני , בהתחשב במסלול שתואר קודם האם כדאי לחזור לסאן פרנסיסקו או לתכנן טיסות חזרה מלאס וגאס (דרך ניו יורק ? )

תודה מראש
    שמעון

#8101 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אכן מומלץ לעצור בניו יורק. לגבי האם זה עדיף בסוף או בהתחלה – יש יתרונות לכאן ולכאן. בהתחלה – זה שובר את הג'ט לג. בסוף – יותר נחמד לשמור את ניו יורק לסוף. בקיצור – זו בעיקר החלטה אישית. אני חושבת שהייתי שמה את ניו יורק בסוף.
    לשאלתך השנייה – אכן בהתחשב במסלול שתואר כדאי לטוס חזרה מווגאס.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־ניו יורק בהתחלה או בסוף ?
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0