- This topic has 2 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 4 שנים by .
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › נהיגה בנוואדה ובאריזונה
שלום,
שאלה בנושא ביטחון אישי בנהיגה *לבד* בנוואדה ובאריזונה: הטיול הבא מתוכנן לחגי תשרי וכבר יש מסלול שכולו מתוכנן מראש כולל כל בתי המלון, כל נקודות העניין, עם הרבה בדיקות עומק ובמשנה זהירות, כמו שאני עושה תמיד.
אבל אנשים מסביבי הביעו חשש בשל כבישים החד גוניים (כמו הדרך אילת…) שמתישים, אבל ובעיקר בגלל *שאין מקומות עצירה ומה שיש זה מפוקפק מאוד עם טיפוסים מפוקפקים*.
אני בעלת ניסיון בטיולי נהיגה ארוכים בצפון, במזרח ובצפון מערב ארה"ב, ומעולם לא היה לי חשש על ביטחוני האישי: מעולם לא הותקפתי, תמיד קיבלתי עזרה (גם בפנצ'רים). אבל הפעם אנשים הצליחו להלחיץ אותי.
אשמח לשמוע דעות ועצות.
תודה מראש.
הי
אני לא חושבת שנוואדה ואריזונה שונות מהותית ממקומות אחרים בארה"ב שהם אזורי ספר, חלקם חורים נידחים, רחוקים מהערים הגדולות. לא חושבת שלנסוע במדינות אלה שונה מנסיעה באיידהו, מונטנה, וויאומינג וכדומה. אכן הנסיעות הן ארוכות, מונטוניות ועם מעט נקודות יישוב בחלק ממסלול הנסיעה (וחלק מנקודות היישוב הן לעתים 'חורים'). מהבחינה הזו זו נסיעה שונה מנסיעה בצפון מזרח למשל (שם יש יותר נקודות יישוב, יותר עיירות קטנות, פחות חורים נידחים) – אבל לא חושבת שזו נסיעה יותר מסוכנת או עם אנשים יותר מפוקפקים בהכרח. בקיצור – קשה לי לייעץ…. זו החלטה מאוד אישית.
נטע
תודה רבה!!!
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת