מקום לינה מועדף בדרך מוגאס לכניסה המזרחית של היוסימיטי

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מקום לינה מועדף בדרך מוגאס לכניסה המזרחית של היוסימיטי

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #3455 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    הי,
    אנחנו משפחה של 5 אנשים מתכננים טיול בספטמבר בדרום מערב ארצות הברית. אשמח לשמוע חוות דעת על מקום מועדף ללינה בדרך ליוסימיטי. ההתלבטות שלי היא בין לינה בבישופ לבין לינה בממות'. כאשר עלות הלינה בממות' עבורנו היא יקרה יותר ביחס לבישופ וכן אין בכוונתנו לטייל גם באזור ממות' מפאת חוסר הזמן (מעדיפים טיול פחות לחוץ ביוסימיטי)
    תודה מראש

    #3463 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    סליחה על העיכוב בתשובה.
    ממות' מקום מעט יותר נחמד מבישופ (אבל לא הרבה יותר נחמד…) אבל אם הלינה בבישופ זולה יותר וזה מסתדר מבחינת זמני נסיעות הייתי אכן מציעה ללון בבישופ. אפשר גם לנסות ללון בליי ונינג שם יש כמה מלונות זולים יחסית ונחמדים.
    נטע

    #3464 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    תודה רבה על התשובה (חייבת לציין שהטיול שלנו מתבסס על הספר הנפלא שלך על מסלולים במערב ארה"ב :-)). נושא הלינה בלי ווינג ישקל – אשמח במידה ויש לך המלצות נוספות לאלו המפורטות בספר?
    שוב תודה
    טל

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־מקום לינה מועדף בדרך מוגאס לכניסה המזרחית של היוסימיטי
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0