מפלי הניאגרה באפריל

דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › מפלי הניאגרה באפריל

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 15 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #17329 הגב
    אסתר
    אורח

אנחנו זוג+3 ולאחר טיול של שבועיים וחצי בחוף המערבי ( סוף מרץ תחילת אפריל ) אנחנו מתכננים לבקר בחלק המזרחי בדרך חזור ( 9 ימים ), רציתי לדעת אם כדי בעונה זו לנחות בבאפלו ולראות את מפלי הניאגרה ומשם לנסוע לניו-יורק וושינגטון או פשוט לוותר. ( חשוב לי לדעת ע"מ לשנות את יעד כרטיס הטיסה לצד המזרחי ).
    תודה
    אסתר

#17409 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    מרץ אפריל מתאים לניאגרה (אך יכול להיות קר) ומתאים מאוד לוושינגטון (זו עונת פריחת עצי הדובדבן). בדרך בין לבין מסלולי ההליכה ואתרי הטבע עדיין סגורים ומושלגים. כמו כן עדיין יש סיכוי (קלוש) לסופת שלגים שיכולה לשבש את הנסיעה (אבל הזיכוי כאמור קלוש).
    נטע

#42579 הגב
    יעל
    אורח

שלום נטע,

הבנתי מתשובתך כאן שניתן לטייל באזור מפלי הניאגרה בחודש אפריל אך כתבת שיתכן ויהיו שלגים וחסימות של כבישים. לא כל כך הבנתי אם טיול לאזור זה מתאים לאפריל( במקרה שלנו מתוכנן לשבוע האחרון של אפריל) או לא? אשמח לדעתך! אנחנו מתכננים להגיע או מניו יורק או מוושינגטון לאזור מפלי הניאגרה .

#42581 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אפריל עדיין עלול להיות חורפי, קר ומושלג בצפון מזרח ארה"ב. הכבישים הראשיים יהיו קרוב לוודאי פתוחים אך שמורות ואתרי טבע ואטרקציות בטבע (רכבלים, אומגות, רפטינג וכדומה) לא. מפלי הניאגרה והכבישים הראשיים סביבם יהיו קרוב לוודאי פתוחים. תמיד יש יוצאים מן הכלל לכאן או לכאן כמו בעל עונת מעבר.
    נטע

#42617 הגב
    יעל
    אורח

שלום נטע, כנראה שנוותר על אזור צפון ניו יורק והניאגרה עקב הקור והשלג שעלולים להיות בעונה זו כפי שאמרת. אשמח לעזרתך מפני שקצת הסתבכתי מכל המסלולים 🙂 אנחנו מתחילים את הטיול שלנו בקרוז ממיאמי לשבוע 14-21/4/2019 פסח. נשארים לנו כשבועיים נוספים כולל טיסה חזור. אנחנו רוצים לשלב גם מספר ימים בניו יורק – כארבעה ימים. מה שמשאיר כשבוע לעוד יעד. חשבתי לשלב חצי ממסלול 5 המסלול האדום ( החלק המזרחי שבו שנשמע לי יפה יותר. השאלה האם כדאי לטוס ממיאמי לקרוליינה ( ואם כן לאן ) ומשם להתחיל את המסלול האדום מזרחה וצפונה לכיוון וושינגטון וניו יורק, כי לנסוע ממיאמי ברכב יקח לנו את כל הזמן. האם לקראת סוף אפריל מתאים לאזור המסלול הזה? והאם שינה במלונות גם מתאים כי אנחנו לא לנים בחניונים. האם הזמן יספיק לנו לדעתך?

#42641 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא בטוחה שהבנתי – את רוצה לעשות טיול של שבוע ממיאמי לניו יורק? זה קצת בלחץ… מדוע לא לטייל בפלורידה ולטוס לניו יורק (למשל מטלהסי)? פלורידה נהדרת – יש בה אתרי טבע מאוד יפים והמון בעלי חיים – ואפריל זו עונה מצויינת לטייל .בה. אפשר כמובן לנסוע ברכב לניו יורק אבל זה יהיה עמוס (כמובן שאין בעיה ללון במלונות).
    נטע

#42644 הגב
    יעל
    אורח

היי נטע,
    אנסה להסביר את עצמי שוב, את צודקת כתבתי קצת לא ברור 🙂
    יש לנו כשלושה שבועות בפסח 2019 . אנחנו מסיימים את קרוז של שבוע במיאמי ב 21/4/2019. רוצים לשלב בטיול גם כמה ימים בניו יורק- בערך ארבעה ימים. איך להגיע לניו יורק ומאיפה זו הדילמה. יש לנו כשבוע להעביר עד לניו יורק אם אני מחשיבה גם את זמני הטיסות.
    לנסוע ברכב ממיאמי עד ניו יורק אני לא רוצה, אני מבינה שזה לחוץ. אז חשבתי על שני מסלולים:

1. או לשכור רכב ישר במיאמי ולהגיע עד הרי הסמוקי ברכב ( דרך החוף של פלורידה , קרולייינה , אשוויל ולסיים בגטלינבורג) ומשם לקחת טיסה לניו יורק (נגיד מטנסי מתאים?) ולהעביר בניו יורק ארבעת הימים הבאים .
    2. לטוס ישר ממיאמי לוושינגטון ושם לשכור רכב ולעלות עד ניו יורק דרך בולטימור פילדלפיה וניו ג'רזי.

האם לחלופה 1 יש לנו זמן? שבוע זה מספיק? כמו כן נגיע לקראת סוף אפריל לאזור הרי הסמוקי ובלו רידג'- מזג אויר סביר?
    לחלופה 2 נראה לי ששבוע זה יותר מדי זמן לא? לא נראה לי שרואים מספיק במסלול זה.
    מעדיפים לשלב נופים שונים ועיירות בדרך לניו יורק.
    מה מייחד כל מסלול בעצם?

מקווה שעכשיו זה ברור יותר:) תודה לך!

#42690 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אני מסכימה איתך שחלופה 2 לא מספיק מלאה ומעניינת
    חלופה 1 לחוצה מדי לדעתי (הסמוקיס באפריל זה גבולי אבל בדרך כלל בסדר) – אם מדובר רק בשבוע…. יתכן שכדאי רק להתמקד בקו החוף של האטלנטי כולל סיינט אוגוסטין, סוואנה וצרלסון ואם יש זמן – גם האאוטר בנקס (אפשר לעלות עם הרכב עד וושינגטון אבל זה יהיה עמוס). אפשרות אחרת היא לטייל בעיקר בפלורידה – אברגליידס, חופי מפרץ מקסיקו עד יד המחבת של המדינה וטיסה מטלהסי לניו יורק. זו אופציה נהדרת ורגועה. מציעה לך לעיין בספר הזה ולבנות שלד מסלול ולחזור אלי
    https://www.maslulim-america.com/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8/%D7%90%D7%A8%D7%94%D7%91-%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%96%D7%A8%D7%97-%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D/
    נטע

#42708 הגב
    יעל
    אורח

היי נטע,

ראשית, אני כל הזמן מעיינת בספר שהמלצת על מנת למצוא מסלול שיתאים לנו:) בינתיים יצאתי מבולבלת מכל האפשרויות…

1. לגבי החלופה הראשונה שהמלצת, מאיפה רצוי לקחת את הטיסה לניו יורק?( בהנחה שמגיעים עד צרלסון ובהנחה שמספיקים להגיע גם עד אאוטר בנקס).
    2. לגבי החלופה השנייה שהצעת, מכיוון שהתחלת הטיול שלנו הוא שבוע קרוז בקריביים הכולל גם חופים במקסיקו זה לא קצת חוזר על עצמו? מה את אומרת?
    3. לא היינו באזורים האלו אף פעם כך שהכל חדש לנו. הייתי רוצה לנסות לשלב מסלול שיהיה מגוון מבחינת הנופים והאטרקציות שבו ( שלא נראה כל הזמן אותו הדבר) .

#42817 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    שבוע טיול זה מעט מאד ולא בטוחה כמה תספיקו להגיע צפונה ממיאמי (למשל לאאוטר בנקס לא בטוחה שתספיקו להגיע – זה רחוק… כנל לסמוקיס). לא יודעת כמה אתם מוכנים לנהוג ביום ועד כמה אתם אוהבים טיול לחוץ….. אפשר לעשות מסלול לאורך החוף של מזרח פלורידה עד סיינט אוגוסטין ומשם לסוואנה לצלרסטון ולטוס מצרלסטון – זה טיול של בעיקר עיירות וקצת טבע. אפשר לעשות מסלול שעולה יותר צפונה לאאוטר בנקס (אבל זה יהיה מסלול מאוד לחוץ ולדעתי לא ריאלי – במקרה זה יתכן שכבר כדאי לעלות עד וושינגטון ברכב). אם עושים את הסמוקיס זה גם יהיה לחוץ – במקרה זה אפשר לטוס מאשוויל. אתה מוזמנת להכין שלד של כל האפשרויות עם ציון שעות נסיעה והיכן לנים ואשמח לסייע. אני בארהב כעת בטיול ולא יכולה לכן לכתוב לך שלדי מסלול אלה כעת בעצמי. לגבי טיול בפלורידה – לא בטוחה אם זה חוזר על מה שתראו בקרוז – יש בפלורידה שפע בעלי חיים ומעיינות מהסוג של תראו בקרוז. בכל מקרה בעייתי לבנות מסלול של שבוע בלבד שכולל את דרום מזרח ארהב שאינה פלורידה ושמתחיל במיאמי. המרחקים גדולים…. ובכלל בדרום מזרח ארהב המרחקים גדולים ולכן קשה לבנות מסלול אידיאלי לפי הלוז שלכם… מבחינת נופים שונים הסמוקיס יהיו המוצלחים ביותר עבורכם לדעתי. כלומר טיסה חזרה מאשוויל לניו יורק.
    נטע

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 15 סה״כ)
מענה ל־מפלי הניאגרה באפריל
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0