מערות Luray ופארק שננדואה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערות Luray ופארק שננדואה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #9751 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום!
    שמעתי על מערת לוראי ופארק שננדואה הנמצאים במרחק לא גדול מאד (?) מוושינגטון.
    האם ניתן / סביר לצאת ליומיים מוושינגטון הבירה לטיול במקומות אלה.
    האם יש שם חניון לילה טוב לישון בו באוהל או מלון זול באזור.
    תודה
    שמואל

#9765 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    בהחלט אפשר לעשות טיול של יומיים הכולל טיול בשננדואה וביקור במערות. אתה יכול לחפש באינטרנט מוטל בלאורל – יש שם כמה מוטלים בסיסיים וזולים יחסית. אם אתה רוצה ללון באוהל כדאי ללון בחניון Mathews Arm Campground בשננדואה. ראה מידע כאן: http://www.nps.gov/shen/planyourvisit/campgrounds.htm
    נטע

#9787 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    המערה נחמדה (לא מדהימה). הפארק יפה – הרבה ירוק ונופים יפים. מדהים בעיקר בשלכת. יצא לי לטייל בכמה מסלולים בחלק הצפוני של הפארק (בו קרוב לוודאי תיסעו) אף אחד לא היה שווה מדי. אני מציעה לכם להיכנס למרכז המבקרים שבצפון הפארק קרוב לפרונט רואיל (ששמו Dickey Ridge) ושם תוכלו לקבל מידע עדכני על מסלולים.
    לגבי השאלה הנוספת
    בחניונים הציבוריים אין בד"כ צורך להזמין שני לילות. מציעה שתבדוק זאת שוב. יחד עם זאת בהחלט אפשר לשנות במעט את המסלול וללון שני לילות במקום מסויים. המשמעות היא יותר נסיעות הלוך חזור (ורק הדלק יעלה וודאי כמו להזמין לילה נוסף ולא להשתמש בו…). במסלול הירוק בספר הצפון מזרח אפשר בהחלט ללון את לילה 2,3 באוסבל צאסם ואז לנסוע בבוקר יום 4 להרים הירוקים.
    אפשר לבטל את רוב חניוני הלילה. בד"כ ניתן לבטל בחניונים הציבוריים עד ארבעה ימים לפני פלוס מינוס. לא מקבלים חזרה משהו סביב 10$ שהם דמי עלות ההזמנה. זה כמובן משתנה בין חניון לחניון אבל זה בד"כ הממוצע.
    נטע

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
מענה ל־מערות Luray ופארק שננדואה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0