- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 13 שנים, 3 חודשים by .
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › מערב קנדה
תגיות: Does Damascus steel rust?
היי נטע.
אני מתכנן טיול שיתחיל באלסקה(כרגע התיכנון הוא 18 ימים באלסקה-יכול להשתנות) ,ואז טיסה לסיאטל,והתחלת נסיעה לכיוון ונקובר (המסלול האדום) והמשך לפארקים-באנף,ג'ספר והגעה לקלגארי.
בכל מקרה הטיול יסתיים בסיאטל.
שאלתי היא כמה ימים כדאי לבלות בקלגארי?
כמו כן, איך את ממליצה לבנות את מסלול הטיול מקלגארי לכיוון סיאטל?
יש לציין שאני עדיין לא סגור על כמה ימים יהיה הטיול.
אודה על עזרתך,בתודה ליאור.
הי
לא הייתי משקיעה כלל זמן בקלגרי. זו לא עיר מעניינת במיוחד
לגבי הנסיעה לסיאטל – אתה יכול לנסוע על פי המסלול הסגול בספר שלי מבאנף לשמורת גליישר. מגלישר אפשר לנסוע דוך לסיאטל
אם יש לך זמן נוסף פנוי את יכול כמובן להוסיף טיול באיידהו או בוושינגטון, בדרך לסיאטל.
אגב – איני יודעת מה בדיוק התוכניות שלך לאלסקה אבל אם בכוונתך להגיע למזרח אלקסה וליוקון אזי במקום לטוס מאלסקה לסיאטל ואז לנסוע לרוקיס ייתכן שכדאי לך לשקול לנסוע ברכב מאלסקה לרוקיס – בכביש סזיאר היפהפה כולל מעבר בסטוארט והיידר. אפשר גם לנסוע במעבורת חלק מהדרך מג'ונו לפרינס רופרט. אתה יכול לראות מידע חלקי לגבי זה במסלול התכלת בספר 'קנדה מערב מסלולים'.
נטע
תודה נטע.
בנוגע לאלסקה-התיכנון כרגע הוא להתחיל באנקורג' ולעשות מסלול מעגלי בין פיירבנקס לואלדז לוחזור לאנקורג' לטיסה חזרה לסיאטל,ומשם להמשיך לקנדה.
אני מודה לך מאוד על העזרה.
אין בעד מה. תהנה
נטע
הי נטע,
יש לי 26-7 ימים לטיול באלסקה וברוקי. האם יהיה זה נכון להתחיל בסיאטל ולחזור לשם ולהמשיך בנסיעה לאלסקה ללא טיסה?
בתודה,
צביקה
הי
לא הבנתי את השאלה. שלח לי שוב שאלה מפורטת וברורה יותר ואשמח לסייע.
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת