מערב ארהב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12145 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע, בהמשך לתגובתך בפייסבוק לגבי טיול במערב ארהב. הנה פרטי המסלול:
    נחיתה יום ב בצהריים בלוס אנגלס משם לינה אצל משפחה בוואלי.
    בבוקר יום ג יציאה לכביש 1 עצירה במורו בי, סן סמיון, ביג סר, כרמל, נסיעה ב 17 מייל הגעה למונטריי ולינה במונטריי .
    בבוקר יום ד אקווריום מונטריי קצת לטייל , סנטה קרוז- mystery spot בסימן שאלה ו2 אאוטלטים בגילרוי ובמילפיטס הגעה בערב לס.פ יומיום סקוואר אם נספיק בערב
    בוקר יום ה ס.פ גולדן גייט פארק+ גשר הזהב טיול כל היום
    יום ו טיול בפישמנס כיכר ג׳רדלי,נסיעה בקרוניות צ׳ינה טאון.
    יום שבת סוסוליטי בסימן שאלה אחרי זה נסיעה ליוסמיטי טיול ולינה באיזור ליד לדוג מריפוסה.יום ראשון טיול ביוסמיטי
    ומשם לואגס ולינה בדרך הבעיה שהכביש סגור בגלל השריפות אז אנחנו לא יודעים איך נעשה את זה ..
    וגאס שני שלישי רביעי וביום חמישי נסיעה לגראנד לכמה שעות חזרה דרך סכר ההובר חזרה לל.א לינה בדרך וימים שישי שבת וראשון ל.א ואז חזרה לארץ
    לגבי מקומות לינה לא הזמנו חשבנו למצוא במקום מוטלים ובוגאס מלון . יש לך מוטלים להציע?
    תודה רבה על העזרה

#12189 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    יום ג מאוד עמוס. הייתי מפצלת אותו לשניים. אם זה לא אפשרי כדי לצאת לדרך בשעה מוקדמת מאוד.
    יום ד עוד יותר עמוס. אין שום דרך להספיק גם את מונטריי וגם את סנטה קרוס וגם קניות באאוטלט. זה פשוט לא אפשרי… מציעה לוותר על סנטה קרוז ולהתמקד במונטריי ואם יש זמן להוסיף טיפה אאוטלט. על המיסטרי ספוט אפשר לוותר – זה סתם קשקוש…
    יום שבת אין טעם להוסיף את סוסליטו (שבכל מקרה עדיף לבקר בה בערב או אחהצ ולא בבוקר). מציעה להתמקד ביוסמיטי – גם אם תצאו לדרך על הבוקר לכיוון יוסמיטי לא תגיעו לשמורה לפני שעות הצהריים המאוחרות. עדיף ללון באל פורטל ולא במריפוסה
    ביום ראשון אתם רוצים גם לטייל ביוסמיטי וגם לנסוע לווגאס באותו יום? זה לא הגיוני. זמן הנסיעה מיוסמיטי לוואס הוא 8 שעות נטו ללא עצירות (עם עצירות זה לפחות 10 שעות). אתם חייבים להוסיף כאן עוד יום. לגבי כביש מעבר טיוגה – אם הוא סגור אפשר להגיע לווגא כך: http://goo.gl/maps/ia3jU
    מציעה להתחבר לפייסבוק מסלולים שם אני מעדכנת מדי יום לגבי מצב הכביש ושם אעדכן כאשר הוא ייפתח:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775?ref=hl
    שלושה ימים בווגאס זה יותר מדי לדעתי
    ביום חמישי אתם רוצים לנסוע מווגאס לגרנד קניון ומשם חזרה ללוס אנגלס? זה סיבוב של יותר מ-12 שעות נסיעה נטו ללא עצירות. זה פשוט לא הגיוני. אתם חייבים ללון ביום זה בגרנד קניון

לגבי מוטלים – בספרים שלי עם קליפורניה ועל מערב ארה"ב יש שפע הצעות למוטלים ומלונות באזורים שבהם תטיילו ואני מציעה לעיין שם. בווגאס וביוסמיטי חובה להזמין לינה מראש.

נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מערב ארהב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0