מערב ארה"ב- עזרה בתכנון מסלול :)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מערב ארה"ב- עזרה בתכנון מסלול :)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10141 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע! לאחר שקנינו את הספרים "קליפורניה" וארה"ב מערב" התחלנו להיסגר על מסלול פחות או יותר.. הרעיון הוא להתחיל בסן פרנסיסקו, לנסוע ליוסימיטי, מיוסימיטי לרדת דרומה דרך העיירות חוף, מונטריי, כרמל, סנטה ברברה.(המשיכה לים מכיוון שהחבר הוא גולש) .לעבור דרך לוס אנג'לס,עד לסן דיגו. מסן דיגו להמשיך לאריזונה, מאריזונה לנסוע ללאס וגאס ומשם אנחנו ניקח טיסה כנראה לקוסטה ריקה..
    אנחנו מתכוונים לצאת מהארץ בסוף ספטמבר לטיול של חודש וחצי-חודשיים. לכן אנחנו לא סגורים עדיין על תאריכים מדויקים לגבי מתי נגיע לכל מקום וכמה זמן נשהה שם.
    לכן, אם תוכלי לעזור לנו קצת לגבש את כל הרעיון וכמה זמן את ממליצה לשהות בכל מקום, ואם הכיוון של לנסוע מסן פרנסיסקו ליוסימיטי ולאחר מכן לרדת דרומה הוא הגיוני מבחינתך גם מבחינת תאריך- תחילת אוקטובר. ואם יש דברים שאנחנו צריכים לקחת בחשבון ולסגור אותם עוד מהארץ..כי אנחנו די בגישה של "אנחנו ספונטנים ולא צריך לתכנן כל דבר.."- חוץ מהזמנת כרטיסים והשכרת רכב כמובן…אבל את יותר ממתבקשת להכניס אותנו לפרופורציות אם צריך כי אנחנו באמת זוג מאוד ספונטני וזורם.

אלף תודות!! נופר ואודי.

#10148 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לצערי מפאת חוסר זמן אני יכולה רק לענות על שאלות ממוקדות או לחוות דעה על שלד מסלול בפורום זה. אם תבנו שלד מסלול אשמח להעיר עליו. המסלול שאת מציינת הוא סה"כ הגיוני מאוד. מציעה להוסיף אליו את דרום יוטה. לגבי ספונטאניות – זה אחלה אבל אני מציעה לכם להזמין מקום לינה מראש לסופי שבוע (בעיקר אם בכוונתכם לשמורות הטבע – למשל ברייס בה קשה מאוד למצוא בסופ"ש מקום לינה פנוי) וכן להזמין מקום לינה מראש ליוסמיטי.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מערב ארה"ב- עזרה בתכנון מסלול :)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0