- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 5 חודשים by .
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
דף בית › פורומים › פורום מסלולים בצפון אמריקה › מערב ארה"ב – הזמנת מקומות בחניוני לילה
הי נטע, במסגרת הטיול שלנו לדרום מערב ארה"ב בספטמבר 2015 אנחנו אמורים לטייל כ-10 ימים בטבע (יוסמיטי, זאיון, ברייס, פייג', גרנד קניון). בבדיקה שעשיתי בכמה חניוני לילה ראיתי ש"חלון ההזמנה" לאותה תקופה אמור להיפתח רק בחודש מרץ 2015. מאחר שאני יודעת שמאד קשה למצוא מקומות בחניוני הלילה, אני רוצה לוודא שאני לא "מפספסת" כאן משהו, ושאכן בשלב זה לא ניתן עדיין להזמין..
תודה!
הי
אכן חלון ההזמנה לחלק מהשמורות נפתח חמישה חודשים טרם המועד (בעיקר בשמורות לאומיות. בחלק משמורות מדינה החלון נפתח שבעה או תשעה חודשים טרם המועד – זה משתנה בין שמורה לשמורה). לעתים קורה שגם אם מזמינים ביום בו החניון נפתח לא מוצאים מקום פנוי שכן יש מצב בו החלון של אנשים שמזמינים לכמה ימים נפתח טרם פתיחת החלון שלכם והם ממלאים חלק מהמקומות (וכן בשנייה בו נפתח החלון יש התנפלות על הקווים). יחד עם זאת אם תזמינו במועד פתיחת החלון בזאיון, ברייס, פייג וגרנד קניון לא אמורה להיות בעיה. בוודאות תמצאו מקום פנוי (אך שימו לב – יום שני הראשון של ספטמבר, והסופש שלפניו, הם חג לאומי וזהו מועד עמוס). יוסמיטי הוא בעיה. גם אם מזמינים ממש בשנייה בה החלון נפתח לעתים קרובות לא מוצאים מקום פנוי. הבעיה היא בעיקר בחניוני Pines שבעמק ובחניון הטאלומי שמצפון לעמק. הפיתרון? מזמינים בחניון Crane Flat שסמוך לעמק ושבו בדרך כלל תמצאו מקום פנוי במידה ותזמינו עם פתיחת חלון ההזמנה. מציעה לכן לבדוק היטב מתי נפתח חלון ההזמנה לכל חניון ולהזמיו במועד פתיחתו – בעיקר ביוסמיטי ובסופש ובחגים לאומיים. בחודש ספטמבר באמצע שבוע בברייס, זאיון, פייג והגרנד לא אמורה להיות בעיה גם אם תפספסו בכמה ימים את מועד פתיחת חלון ההזמנה. אגב – אם אתם לנים בברייס שקלו ללון בשמורת קודאכרום הסמוכה שם חניון הלילה יותר יפה (החיסרון הוא הנסיעה של חצי שעה מהשמורה לברייס).
נטע
הסוכנת הדיגיטלית שלנו
המוח של אורורה הוזן בכל תכני האתר, וכן בתכני
ספרים ותוכניות דיגיטליות, שלא גלוייים ברשת