מסלול תחליפי בשל סגירת הפארקים הלאומיים

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול תחליפי בשל סגירת הפארקים הלאומיים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12420 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום
    אנחנו זוג שמתכננים להגיע למערב ארצות הברית בתחילת שבוע הבא.לצערנו בגלל סגירת הפארקים הלאומיים בשל השביתה אנחנו מכינים מסלולים תחליפים.
    יש לי 2 שאלות:
    א. האם כדאי לעשות מסלול (למרות שהגרנד קניון סגור) מלאס וגאס ,סכר ההובר דאם, העיירה סדונה והעיירה פיג׳ שכוללת שיט באגם פאוול וסיור בקניון אנטילופ שהבנתי שאינו נחשב פארק לאומי?
    ב.האם ניתן לעשות מסלול לכיוון צפון מלאס וגאס דרך כביש 95 לאזור mamoth lakes ולאחר מכן נסיעה דרך מעבר טיוגה ולבסוף הגעה ל-lake tahoe (יש עוד אטרקציות בדרך?)

#12429 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    ראשית אני מניחה שגם מקומות באגם פאוול יהיו סגורים שכן חלקו הוא אזור שהוא אמנם לא שמורת טבע לאומית אבל 'אזור בילוי לאומי' (National Recreation Area). קניון אנטיפול אכן פתוח וכן עמק המוניומנט. כמו כן כדאי לחפש שמורות מדינה בדרום יוטה וצפון אריזונה שגם הן פתוחות. נסיעה לסדונה היא רעיון טוב.
    לגבי השאלה השנייה – כביש מעבר טיוגה יהיה סגור לדעתי עקב השביתה. אפשר לנסוע לאגם טאהו (לשאלתך – אין אטרקציות מומלצות שאני מכירה בדרךף למעט מעיינות חמים בדרך לטאהו) אבל יש נופים נהדרים והמון נקודות תצפית. באזור טאהו אין שמורות טבע לאומיות אלא רק שמורות מדינה וזה אזור יפה לטייל בו (אם כי כבר עלול להיות קר ואולי מושלג). כביש נוסף שיהיה פתוח והינו מקסים הוא כביש 108.
    מציעה להתעדכן בפייסבוק מסלולים שם אעדכן לגבי ה-Shutdown על בסיס יום יומי.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול תחליפי בשל סגירת הפארקים הלאומיים
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0