מסלול ליומיים ביוסמיטי פארק

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול ליומיים ביוסמיטי פארק

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #14769 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

היי נטע,
    אני ואשתי טסים שבוע הבא למערב ארה"ב, יש לנו את הספר שלך למסלול האדום והחום, ונורא נהנינו לקרוא אותו!
    העניין הוא שאנו מגיעים ליוסימיטי מסן פרנסיסקו והכל מתהפך 🙂
    אנו מתכננים לצאת לכיוון הפארק בבוקר יום ראשון ה-13 לאפריל (הבנתי שהפארק עמוס בסופ"ש) ונישן יומיים במלון הבסט ווסטרן ככה שיש לנו כמעט יומיים מלאים באזור.

יש מסלול שאת יכולה להמליץ על מנת שנספיק לחוות כמה שאפשר מהפארק?

כמו כן, ביום שלישי אנו יוצאים לכיוון לינה בברסטו (והאוטלטים..) – האם כדאי לעבור בדרך בסקויה פארק או ניתן להסתפק במריפוסה?

תודה מקרב לב!
    סתיו

#14779 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    באיזה בסט ווסטרן אתם לנים? אין בסט ווסטרן קרוב לעמק הפארק (ובאפריל זה אזור הטיול העיקרי). מציעה מאוד ללון לפחות בלילה הראשון בעמק עצמו או באל פורטל או ליד הכניסה המערבית בכביש 120. ביום השני ניתן ללון גם בדרום השמורה באוקהרס (שם יש בסט ווסטרן ואולי בו הזמנתם..?). האפשרויות שלכם באפריל הם: טיול בעמק – מציעה ללכת במסלול הקצר למפל היוסמיטי וכן במסלול הארוך יותר למפלי ורנל ונאוודה. יער הסקויה בדרום העמק – יער מריפוסה. בעונה זו כביש מעבר טיוגה והכביש לגליישר פוינט סגורים.
    לגבי ההמשך – הכניסה לסקויה ארוכה. הכביש בשמורה מקסים אבל זה מאוד יאריך את הדרך – זמן הניסעה נטו דוך מדרום יוסמיטי לברסטו 4 שעות, זמן הנסיעה עם מעבר בסקויה 7.5 שעות… בקיצור – החלטה אישית על פי אופי הטיול שאתם אוהבים. אם אתם נוסעים לסקויה שימו לב – מזג האוויר בימים האחרונים בהרי הסיירה נוואדה סוער ויתכן שתצטרכו לשאת שרשראות שלג בסקויה (גם ביוסמיטי יש סיכוי שתצטרכו שרשראות אך בסבירות נמוכה). מציעה שתתחברו לפייסבוק מסלולים שאם אני מעדכנת לגבי זה.
    נטע

לעדכונים שוטפים מהשטח ולמידע עדכני חשוב (סגירת כבישים, שריפות יער ועוד) גלשו לפייסבוק מסלולים:
    https://www.facebook.com/pages/%D7%9E%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%A6%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%90%D7%9E%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%A0%D7%98%D7%A2-%D7%93%D7%92%D7%A0%D7%99/204741489613775
    לרכישת ספרי מסלולים בהנחה של 25% (משלוח חינם) גלשו לכתובת:
    https://www.maslulim-america.com/%D7%94%D7%A0%D7%97%D7%95%D7%AA

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול ליומיים ביוסמיטי פארק
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0