מסלול ליום אחד לפארק יוסימטי (בהמשך לספר ארה"ב מערב, מסלולים)

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול ליום אחד לפארק יוסימטי (בהמשך לספר ארה"ב מערב, מסלולים)

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #10447 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע שלום

אנחנו מתכננים לנסוע לארה"ב בחודש יולי וכחלק מרכזי בהכנה רכשתי את ספרך (ארה"ב מערב, מסלולים), המשמש לי עזר רב בתכנון הטיול שכבר הסתיים.
    הדבר היחיד שלא הבנתי מהספר הוא פארק יוסימטי. בספר יש כ"כ הרבה מסלולים שונים ולא ברור לי כלל וכלל כיוונם והקשר ביניהם.
    אנחנו מתכננים להיות רק יום אחד ולהיכנס ממערב למזרח (לנים יום אחד בסונורה ולמחרת בממוטה לייק).
    האם תוכלי לסייע בנושא ולהמליץ על מסלול של יום אחד באתרים המעניינים (לא למיטבי לכת דגולים).
    תודה

#10469 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אם אתם לנים בסונורה ואז באגמי ממות' יש לכם נסיעה די ארוכה (4.5 שעות) שאותה כדאי לנסוע דרך כביש 120, כך: http://goo.gl/maps/5Ns2D. כמובן שכדאי להיכנס לעמק של יוסמיטי. לא חושבת שיש לכם די זמן למסלולים ברגל ולכן הייתי מתמקדת בתצפיות מהכביש של העמק כולל הליכה קצרצרה למפל ברידאלוויל ולמפל יוסמיטי. בהמשך בכביש מעבר טיוגה כדאי לעצור לתצפית מאולמסטד פוינט וכן לעצור לרחצה או פיקניק לצד אגם טניאה.
    אם אתם רוצים להוסיף מסלול הליכה אחד נחמד של כשלוש שעות בעמק (ואז אפשק לוותר על ההליכה למפל ברידאלוויל ואולי אף על ההליכה למפל יוסמיטי) צאו למסלול המוביל למפלי ורנל ונוואדה.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול ליום אחד לפארק יוסימטי (בהמשך לספר ארה"ב מערב, מסלולים)
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0