מסלול במערב ארה"ב

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #12149 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום נטע,
    אנחנו זוג בני 30 שנוסעים בסוף החודש (21.9) לטיול של שבועיים במערב ארה"ב וניו יורק.
    אנחנו יוצאים מסולט לייק סיטי למסלול הבא:
    יום 1. נסיעה מסולט לייק סיטי לברייס קניון, לינה באיזור הברייס (אשמח להמלצה)
    יום 2. קניון אנטילופ, ופרסת הסוס, לינה בפייג'
    יום 3. שייט באגם פאוול ונסיעה ללאס וגאס, לינה בוגאס
    יום 4. טיול קצר בוגאס ונסיעה ללי וינינג
    יום 5. נסיעה דרך מעבר טיוגה לעמק יוסמיטי, לינה במריפוסה
    יום 6. טיול בדרום יוסמיטי, גליישר פוינט ויער מריפוסה, נסיעה ללינה בסאן לואיס אוביספו
    יום 7. כביש 1 מסאן לואיס אוביספו לסן פרנסיסקו
    יום 8-9. סן פרנסיסקו
    יום 10-14. ניו-יורק

אשמח לחוות דעת והמלצות
    תודה רבה
    הלל

#12190 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    אלה הערותיי
    יהיה לכם על פי תוכנית זו מעט מאוד זמן בברייס – למעשה רק את אחר הצהריים של היום הראשון (כי ביום השני שהוא גם עמוס תצטרכו לנסוע על הבוקר לפייג), וזה מעט מדי לדעתי (ובפרט שברייס יותר שווה מכל המקומות שבהם תטילו ביום 2)… הצעות למקומות לינה בברייס ניתן למצוא בספר שלי על מערב ארה"ב
    ביום השלישי אפשר לעבור בדרך בזאיון – לא תספיקו לראות הרבה אבל כן תספיקו קצת להתרשם
    ביום 5 – עדיף ללון מאל פורטל ולא במריפוסה. מריפוסה זה רחוק בדרך מפותלת ולא נעימה לנסיעה. מידע על שני מוטלים נחמדים וטובים באל פורטל ניתן למצוא בספר שלי
    יום 7 – עמוס מאוד מאוד… ומה עם מונטריי? חבל לא להיות במונטריי. היה מושלם אילו ניתן היה לפצל יום זה ליומייים. אם אי אפשר אני ממליצה לנסוע ביום 6 למונטריי וללון שם וביום 7 לטייול במונטריי ולנסוע לסן פרנסיסקו דרך כביש מספר 1 (מצפון לסנטה קרוז יש קטע כביש מאוד יפה שמשתווה ליופיו של כביש 1 שמדרום למונטריי).
    ועוד הערה אחת – אישית בגלל שהמסלול עמוס הייתי מוותרת על אזור פייג לטובת עוד זמן בברייס, בזאיון ובמונטריי.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול במערב ארה"ב
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0