מסלול בחוף המערבי באוקטובר

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלול בחוף המערבי באוקטובר

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #4535 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

נטע תיקנתי את המסלול כמו שהצעת ,קיבלתי את הצעתך שנרד מלאס וגאס כי אחרת זה יוצא מרוץ נגד הזמן וכרגע אני סוגר את המסלול בשילוב ידע מהספרים שלך ,אגב הספרים מעולים ונותנים הרגשה כאילו אתה ממש בשטח עצמו – מעולה -לא ניתקלתי עד היום ברמת כזו גבוהה של ספרות למטיילים – יישר כוח .

המסלול החדש:
    4 ימים – לוס אנגלס (אילוץ -כנס+ יוניברסלהוליוודדיסניסנטה מוניקהוניסמוזיאונים)
    2 ימים – כביש 1 (סנטה ברברה – > מונטריי(לינה ב מונטרייסאן סמיון)
    1 יום – יוסימיטיסקויה ( נסיעה ממונטריי לכיוון הפארקים ולינה בפרזנו)
    2 ימים – סן פרנסיסקו (כפר הדייגיםלומברדוגשר הזהבציינה טאוןאלקטרזנאפה)
    3 ימים ניו יורק

** דבר אחד מטריד !! – האם וירוס HPS הקיים כרגע ביוסימיטי מאפשר ביקור ללא לינה בשטח באיזור שכן יש חשש רציני מהידבקות בשטח הפארק והאם מזג האויר באמצע אוקטובר הוא סביר לטיולים הפארקים באיזור זה .

בברכה ותודה מראש
    שי

#4544 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    לא כך כך הבנתי איזה ימים לנסיעה ואיזה לא… אז אכתוב לך תוכנית שלדעתי נכונה
    על פי התוכנית שלך הזמן ביוסמיטי לא הגיוני כי היא לא מתחשבת בזמני נסיעה (3 שעות מונטרי-יוסמיטי, 3 שעות יוסמיטי-סן פרנסיסקו). התוכנית להלן היא עשרה ימים (יום אחד ארוך יותר מהתוכנית שלך). אם אתה חייב לקצר ביום תאלץ לדעתי לוותר על משהו, אולי על יום בסן פרנסיסקו… או שאפשר איכשהו להלחיץ את ימים 5,6 כך שתגיעו ביום 6 בערב כבר ליוסמיטי.
    ימים 4-1 – לוס אנגלס
    יום 5 – נסיעה בכביש 1 עד סן סימיון או ביג סר, לינה: סן סימיון או ביג סר
    יום 6 – המשך נסיעה למונטריי, ביקור באקווריום, לינה: מונטריי
    יום 7 – נסיעה ליוסמיטי
    יום 8 – יוסמיטי ונסיעה לסן פרנסיסקו
    ימים 9-10 – סן פרסיסקו
    לשאלתך – מזג האוויר באוקטובר ביוסמיטי מצויין. לגבי הוירוס – איני יודעת הרבה יותר ממה שאתה וודאי קראת בעיתונות אבל ממה שאני הבנתי מדובר על שטח מצומצם מאוד שנסגר למבקרים ואם יש אמצעי זהירות כלשהם שיש לקחת תדורכו לגביהם בכניסה לשמורה. בהיכרותי עם האמריקאים – אם הייתה סכנה אמיתית הם היו סוגרים שטח גדול יותר. יוסמיטי מקום ענק בו מבקרים מאות אלפים כל חודש והעובדה שמטייל אחד או שניים נפגעו היא לא סיבה לא לנסוע לשם לדעתי. וכפי שנהוג לומר – תאונות דרכים מסוכנות הרבה הרבה יותר…
    תודה על המחמאות על הספרים (:. נחמד לשמוע… נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול בחוף המערבי באוקטובר
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0