מסלול בהרים הלבנים

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #6076 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

    נטע שלום,
    בעבר התכתבנו בנושא ואני אף נעזרת בספר שלך, אך יש לי עדיין מספר שאלות.
    אנחנו (משפחה עם שלושה ילדים – 4,8,13) מתכננים לנסוע בספטמבר להרים הלבנים : מניו יורק דרך Six Flags ב Springfield. בסוף היום הראשון לנסוע ללינה ב Woodsville על מנת להתחיל את היום למחרת באזור ההרים הלבנים
    את היום השני נתחיל בlost river ולאחריו ניסע לפארק Attitash ולינה ב North Conway.
    התכנון הוא שלאחר הטיול באזור, לנסוע לבוסטון ומשם לטוס לאורלנדו. אני מתלבטת אם להישאר באזור שלושה ימים או ארבעה? מה ההמלצה שלך?
    אני מתרשמת שרוב האטרקציות נמצאות דווקא באזור LincoIn. מדוע אם כך את לא ממליצה ללון שם?
    מה ההבדל בין ה lost river ל Flume Gorge? מה מומלץ יותר?
    אני רוצה לקחת את הרכבת שעולה להר וושינגטון (למרות המחיר זו נראית לי חוויה נהדרת) וכן רכבת שמקיפה את ההרים הלבנים. אני מתרשמת שיש מספר סוגי רכבות. מה יותר מומלץ?
    קראתי המלצות על נסיעה בכביש 302 וsugar hill. האם יש לך המלצה למסלול שיכול לשלב דרכים אלו?

    עד כאן בינתיים.
    תודה!

    #6080 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

    הי
    ביום השני הייתי נוסעת לנורת קונוואי דרך כביש קנקמגוס (ובדרך עוברת בלוסט ריבר או או בפרנקוניה נוצ' – אני ממליצה יותר על פרנקוניה למרות ששניהם מקסימים). ביום השלישי הייתי נוסעת הלוך-חזור בכביש קרופורד נוצ (כביש 302) ומטיילת לאורכו (יש הרבה מידע בספר על מסלולים לאורכו) פלוס אולי מעבר באטיאש. את היום הרביעי כדאי להקדיש לעלייה ברכב להר וושינגטון פלוס פעילויות באזור נורת' קונוואי (אגם אקו, קתדרל לדג, אבובים בנהר וכדומה). אם רוצים להקדיש למקום עוד יום זה כמובן נחמד (אפשר לעשות ביון כזה שיט אבובים, רפטינג, טיול אופניים וכדומה) אבל זה לא חובה.
    לגבי נסיעות הרכבת – קחי בחשבון שזו אמנם חוייה נחמדה אבל קצת ארוכה ומשעממת. בכל מקרה לא חושבת שכדאי לכם לנסות ביותר מרכבת אחת ואולי הכי כדאי לנסוע בזו המובילה לפסגת הר וושינגטון.
    את כביש sugar hill איני מכירה.
    מבחינת לינה – אפשר ללון גם בלינקולן וגם בנורת' קונוואי. אם רוצים לעבור באמצע מקום לינה – אפשר ללון בשניהם. אם רוצים ללון רק במקום אחד – עדיף לדעתי ללון בנורת' קונוואי.
    נטע

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלול בהרים הלבנים
פרטים:




עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0