מסלולי טיול רגליים באלסקה

דף בית פורומים פורום מסלולים בצפון אמריקה מסלולי טיול רגליים באלסקה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #5773 הגב
    Dima
    מנהל בפורום

שלום,
    אני וחברתי מתכננים טיול בקיץ הקרוב לאלסקה לתקופה של כ-14 ימים, ומתכוונים להגיע לשם אחרי טיול באזור הרוק'יס הקנדיים. רצינו לדעת בבקשה מה האפשרויות המומלצות לאזור אלסקה מבחינת קיום אפשרות של טיולים רגליים לתקופה של מספר ימים (מעין סוג של טרק עם ציוד עלינו) והאם ישנן אפשרויות כאלו ? כנ"ל מה כדאי יותר לקחת רכב או קרוואן בגלל התקופה הלא ארוכה ? כמו כן, מה פרק הזמן שמומלץ לאזור גו'נו ופארק גליישר ביי והאם עדיף יותר לטייל בפארק זה מאשר בדאנלי (שלמיטב הבנתי הטיול בו נעשה בעיקר עם אוטובוס מה שמוריד לדעתי את החוויה של פארק זה) ? כיוון שאנחנו גם מוגבלים בזמן, רצינו לדעת גם באילו אזורים כדאי להתמקד באלסקה שיתנו גוון שונה לטיול מאשר הרוקי'ס הקנדיים ?

תודה

#5776 הגב
    נטע דגני
    מנהל בפורום

הי
    טיול של מספר ימים ברגל באלסקה זה לא עסק פשוט – לא מבחינת מזג אוויר ולא מבחינת דובים וחיות אחרות. איני מכירה אותכם אבל בכל מקרה צאו לטיול כזה רק אם אתם באמת ערוכיים לכך. מסלול מומלץ מאוד של כמה ימים הוא Chilkoot Trail בדרום מזרח אלסקה. יש גם מסלולים נהדרים בדנאלי, עבור לינה בשטח בדנאלי יש לקבל אישור בשמורה (מספר האישורים ליום מוגבל – אפשר למצוא מידע באתר השמורה).
    בנוגע לשאר השאלות:
    אם הטיול ל-14 יום אני כן ממליצה על קרוואן, למרות שאכן לא מדובר על טיול ארוך
    איני בטוחה שאני מבינה את כוונתך לגבי טיול באזור גונו (גונו כלעצמה עיר די מכוערת). אם אתה שואל לגבי גליישר ביי לעומת דנאלי – מדובר על שני מקומות מאוד שונים זה מזה שקשה להשוות ביניהם – שניהם נהדרים
    למרות שהכניסה לדנאלי באוטובוס – אפשר לרדת מהאוטובוס בכל נקודה ולטייל ברגל. זה אחלה מקום לראות דובים, זאבים, קריבו ועוד – ומקסים מבחינה נופית
    אלסקה שונה מאוד מהרוקיס הקנדיים אז בכל מקום שתהיו בו תרגישו שונה אבל השוני העיקרי יתבטא באזורי החוף של אלקסה כמובן
    אני מציעה שתעיינו בספר שלי על אלסקה בו יש כמה הצעות מסלולים שאני חושבת שתוכלו להיעזר בהם
    נטע

• התגובה הזו עודכנה לפני לפני 8 שנים, 4 חודשים ע"י נטע דגני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
מענה ל־מסלולי טיול רגליים באלסקה
פרטים:

עקבו אחרי האינסטגרם שלי
0